Kurtlar Vadisi'nin Yeni Sezonunda Alışkın Olmadığımız Şeyler Olacak

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Kurtlar Vadisi'nde neler olacak?
MESUT YAR - POSTA

Durum netleşti. İmzalar basıldı. Korktuğumuz olmadı. 'Kurtlar Vadisi' yeniden eski kanalına (atv) döndü. Neden gitti de neden döndü; orası çok net değil ama döndü işte. Öncelikle çok yüksek bir prodüksiyon bedeli olan dizinin bütçeleri eskisi kadar abartılı olmayacak. Daha makul bir aksiyon hattı belirlenmiş yeni bölümlerde.
Bir minik zaman atlaması yaşanacak ve o arada kimin başına ne geldiyse ikiye bölünmüş bir sinema filmini andıran bir pilot filmle anlatılacak izleyiciye. Memati kardeşimizin diziden ayrılması konusunda netleşen bir şey yok, bunu da not düşelim. Ama duyduğum kadarıyla dizi hani o 10 yıl önceki hali gibi birkaç hatta birden yol alacak. Yani yeni sezonda 'Vadi'de alıştığımız hareketler çok alışılmadık bir kurguyla karşılaşacağız. Bir tek adamın kahramanlık hikayesiyle değil yani. Hadi hayırlısı!

kurtlarvadisidelihikmet.jpg

Anlaşılan yeni sezonda çok farklı bir Kurtlar Vadisi Pusu izleyeceğiz. :)

Bu yazıya bakılırsa çok şey değişek ve efsane bir son sezon olacak seyirci bu değişimi görürse reytingler eskiye döner

bu sezonu inanılmaz merakla bekliyorum çok çok farklı olacak düşünemiyorum bile

birde diyorlardı bana nerden biliyon düşük fiyata anlaşıldıgı :))))))) aklın yolu bir iştr :)))) ne dedimde çıkmadı diyecem abartılı olacak :)))))) kurtlar dediğim gibi ucuza gitmiş işte kanıtı "Öncelikle çok yüksek bir prodüksiyon bedeli olan dizinin bütçeleri eskisi kadar abartılı olmayacak. Daha makul bir aksiyon hattı belirlenmiş yeni bölümlerde." başka söze gerek yok umarım birda benle atışırken kurtlarcılar dikatli olur :))))))))))))))))))))))))))

sen sözünü yedin vadi kanalsız kalır mı hiç 1 numaralı dizi be :d

ben sözümü yemedim. sürekli dediğim aynı şey kurtlar bu reyting bu fiyata asla kanal bulamaz dedim. hatta öyle büyük kanal küçük kanal ayırımı yapmadım . dediğim gibi çıktı. sana bunu daha önede söyledim daha atv ile alaşmadan çok önce

Bomba Gibi Bir Sezon Olacak Eski İzleyicilerde Memati Ölüyor mu Diye İlk Bölümde Bakar Bakalım Neler Olacak Diye Sonra İnşallah Memati Ölmezse ve Dizideki Bomba Değişimi Görürlerse İnşallah Bu Yaz 25 reytingten Aşağı İnmeyiz İnşallah Hadi Hayırlısı Neyse O Olsun:D