Kurtlar Vadisi'nin Twitter Başarısı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Kurtlar Vadisi Pusu 164. bölümüyle Twitter'ı salladı.
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 164. bölümü Vadi hayranlarını mest etti. Öyle ki Polat Alemdar'ın KGT ekibi Twitter'da TT oldu.
Daha dizinin ilk sahnelerinde, Twitter'da TT listesine giren Kurtlar Vadisi Pusu, sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.
Kurtlar Vadisi Pusu hakkında, "polatinadamlari" hashtagi altında yapılan yorumlardan bazıları şöyle...
Cem Zilcioglu
#polatınadamları Şimdi benim anlamadığımm- niye her hafta yönetmen değişiyor.
@EkincialpT
#polatınadamları kaç canlı böyle öl öl ölmüyorlar. Merak ediyorum izleyen var mıdır

Harun Wilde ‏@Hnayt
İnş kurtlar vadisinin bu bölümünde giren 11 yeni genç sezon finalindeki gençler gibi reel hayatta haraç çetesi kurmaz.
‏@Arif_Kocak
#polatınadamları çok iyi bence memati iyiki ölmüş
bu arada nesrinde motor olma yolunda..
‏@___MeLTeM___
#polatınadamları dizide uzun zamandan beri beklediğim yeniliğe sebep oldular
) valla güzel oldu,ohhh be.Memati'nin yokluğunu doldurmalılar
POLAT ALEMDAR YÖNETİMİNDE İLK KGT OPERASYONU
Polat Alemdar'ın, dünyanın çeşitli yerlerinde konuşlu olan gizli KGT elemanlarını bir araya toplamasıyla başlayan heyecan fırtınası, ekibin ilk operasyonuyla zirveye çıktı.
KGT ekibi, Polat Alemdar'ın gözetiminde, Türkiye içindeki mülteci kamplarına sızdı.

Vadi için tt olmak çocuk oyuncağı twitterı çok abartıyolar

#polatınadamları kaç canlı böyle öl öl ölmüyorlar. Merak ediyorum izleyen var mıdır :frown: koptum yoruma gerçekleri yazmış

önemli olan yorumların nasıl olduğu be ne kadar süre tt kaldığıdır

Adam sallamış kgt ekibi ilk kez çıktılar ne ara ölcekler polatın adamı kalmadı

- - - Ekleme - - -

10.yılında en çok izlenen dizi olduğunu biri o arkadaşa aktarsın

Çok abartmamak lazım bence de. L&M en az 3 trends sokuyor mesela

vadinin tt olması twitter ın ergenlere kadar düştüğünün göstergesi vadinin kitlesi genelede -18 oluyor
feriha sarrafoğlu nun dünyada tt olmasından belliydi ergenlerin twitter ı basması
beren olsaydı vadi 1.liği zor görürdü
+-

Çekemeyenlerde olacaktır ben tt miti takmıyom zaten boş iş herkes tt oluyo

Emre o olsaydi bu olsaydi dize konusmayi birak ve Reytinglere bak su anda sen catlasanda patlasanda VADI ZIRVEDE

ne diye çatlıyım her dizinin izleyici kitlesivardır nvadinin daha çoksa banane sanki dila hanım-suskunlkar falan izlenince ben para kazanıyorum vadi izlenince para mı kaybediyorum sizin gibi ultra fanatik olmaya gerek yok

"#polatınadamları kaç canlı böyle öl öl ölmüyorlar. Merak ediyorum izleyen var mıdır :frown:"Bu yorumu xemrexx yazdı kesin
Sana tamam deyip geçiyorum +18 izleyenler daha çok forumdaki çoğu vadici +18
. Beren olsaydı vadi tabiki 1.liği zor görürdü çünkü o dizide tecavüz olacaktı tecavüz olduğu için yüksek reyting alacaktı demi ?

vadi fatmaghül gibi tek olay üzerinden giden bir diziyi bile geçemediyse beren gen olsa gene geçerdi
ayrıca tamam diyip geçememişin gene yazmışlın devamındas kurtlar vadisinin izleyici kitlesi ilkokul ve lisedir öyle olması ab grubunda yüksek çıkardı

Çok beklerdin canım bu sezon 1.vadi geçen sezon tntde diye 1.olamıyordu bu yıl çok heyecenlı geçecek kvp takas 19 yaşında takasda seyrediyor izleyici kitlesi ilkokul ve liseymiş fatmagül gibi dizilerin izleyici kitlesi -15 ne -15i 12 yaşındayım böyle saçma sapan sizilerle işim olmuyor -10

tabi canım o yüzden genelde vadinin ab si düşük çıkıyor
ayrıca genel izleyici kitlesi lis ve ilkokul dedim hepsi değil

beren değil feriştahı gelse vadi yine zecek bu yıl sıra sıra eziyo hepsini keşke fatmagül olsaydı 2 yılda düştü iyice bu yıl tns de 7 yi geçemezdi