Kurtlar Vadisinin Olası Finaliyle İlgili İnanılmaz İddaalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Daha kesinliği yok sadece iddaa aşamasında bu söylentiler ama paylaşmakta fayda var her zaman ..

Vadinin bu sezon son olacağı kesin gibi duruyor ..
Finalde Aslan Amca illüminati tarafından ortaya çıkarılacak deniliyor ..
Ölmedi yani bir ülkede yaşıyor ..

Vadinin resmi olmayan forumlarındaki yorumlarda ..

Final bölümü için atv ile anlaşma yapılmamış deniliyor ..
Bir diğer söylenti ise pana film'in final bölümü için milyon dolar istediği yönünde ama rakam ne bilinmiyor ..

Bi SİTEDE GÖRDÜM AMA İHTİMAL VERMİYORUM ASLAN AMCA NIN ÖLMEDİĞİNE AMA İLLÜMİNATİYLE İLGİLİ BİŞEYLER OLABİLİR VADİ BU HERŞEY OLABİLİR

Koskoca 10 yılı illimunatiye mi bağlayacaklar? Ben beğenmedim :(
Polat cumhurbaşkanı olur finalde :D

İlluminati basıt değil eski vadinin son dönemlerinde baya işlendi

İlluminati basıt değil eski vadinin son dönemlerinde baya işlendi

Bana göre basit ve anlamsız.Sebebi ise: Mesela benim halamın kocası izliyor bu diziyi.Adam gelmiş 45 yaşına nerden bilsin illimunatiyi :D Terör veya İsrail-Abd-İran-Suriye ile bitseydi daha iyi olurdu.Bence yalan haberdir. :)

Finali düşünemiyorum

- - - Ekleme - - -

Berkan haber değil ki vadicilerin yorumu hayal hepsi bence imkansız benim babam da anlamaz doğru diyon :d

Yorumlar hayal :) ama İlluminati nin finale dogru Vadi ye girecegini bende düşünüyorum

Hazirana Kadar 80 Tane Fikir Atılır Ortaya
Şimdilik Konuşmak İçin Erken Ölüyü Diriltmesinler Yeter :)

iyice düşece desenize yorumlara göre illuminati modasına uyarak:d bu sezon da bitmesin kalite daha da düşşün her sezonki gibi

Vadi uzadıkça kalite tavan yapıyo inşallah bitmez

blli abreytinginde :D ab de en çok izlenen 3.dizi olması vadiyi kaliteli yapmaz önemli olan ab sinin totaldn yüksek olmasıdır ve bu durumda vadi kalitesizdir :D

illuminati geyiği ergenler kadar düştü vadini sonu ona bağlanmamalı ya da bağlanın vadide zaten senaryo yok bişi olmaz:D

Çekemeyenlere en büyük kapağı vadi yaptı bazılarının kalite anlayışı alemin kralı :d

Çekemeyen çok çatlayın vadi karşısında :d