Kurtlar vadisinin müthiş başarısı : gittiği her kanalda en çok izlenen 1. Dizi olması

kesinlikle atv değil en hayırlısı ! Zira atv senaryoya müdahale ediyor ve böylelikle dizi iktidar yalakası yapmaya başlıyor
mesela geçen sezonun sonlarında emine erdoğanı falan gösterdiler dizide , hemen hemen her bölümde başbakan vardı atv deki bölümlerde ve böylelikle reytingleri düşmüştü. Ne de olsa atv nin sahipleri belli.

Kurtlar vadisi eski reytingleri yakalamak için tekrardan miliyetçi tutumuna girmeli tekrardan hedefleri turan olmalı. Bak eski kurtlar vadisi öyleydi ama pusu öyle değil. Reytingler farkı ortada.

O yüzden en hayırlısı show tv olur

KV çok farklı bir işti bu doğru. Ama KVP dediğin gibi KVyi sıradanlaştırdı. Halbuki aynı oyuncular KVye benzer farklı dizilerde oynasalardı daha da iyi olabilirdi.

la ezel dediğiniz kurtlar vadisi sayesinde oldu ! Ilk başta ezelin yüzünü değiştirdiler , aillesi falan hiç bilmedi , aynısını 9 yıl önce vadi yaptı.

Kurtlar vadisi türk dizi tarihine çığır açmış bir dizidir. Kıskananlar çatlasın :d

her zaman kurtlar vadisi en çok izlenen diziler arasında oldu 😛
yapma yapma kvp yi asla kiskanmam sadece yorum yaptim ama ezelin eşi benzeri yok .....bunu herkes biliyor .....kvp konu sikintisi çekmiyor çünkü güncel olaylardan faydalaniyor....ezel aşk ve dram dolu 2 yil yaşatti vadinin 7-8 sezonunu topla 1 sezonluk aşk-dram çikmaz benim gözümde ha vadi ha arka sokaklar herkesin görüşüne saygim var arkadaşlar.......

vadi hangi kanala geçerse geçsin o kanalın en çok izlenen dizisi olur.
la ezel vadinin yanında koca bi hiçtir ne ezeli :d

Fox'a geçse 15 üstü alır geç başlayınca coşar Kvp, Fox'u sevdiğim için demiyorum misal; Lale Devri 21.45'de 8 aldı 20.45 de başladığında 6 alıyodu Kvp 21.45 de olsa her türlü çoşar 15 üstü alır.

valla fox a geçmesini pek istemem ama harbiden fox un saati çok hoşuma gidiyo 21.45 olursa vadi havada karada 15 i geçer eğer 21.45 olacaksa fox a geçsin süper olur

aga ondan değil dizileri pembe dizi olduğu için yani vadi pek uymaz oraya diye düşünüyodum ama artık fox a geçerse geçsin iyi olur saat işi süper olur :D

Pembe diziler dediğin Lale Devri,Yer Gök Aşk,Dinle Sevgili...Diğerleri harbi diziler yani; Deniz Yıldızı 10 numara gençlik dizisi Araf Zamanı güzel polisiye dizisi, yakındada The Harem başlıcak çok kaliteli bi dizi 5 üstü reyting alıcaktır, Kvp'de eklenince tam kanal olur. Diğer kanallarda hep pembe diziler saymiyim şimdi :D

Pembe diziler dediğin Lale Devri,Yer Gök Aşk,Dinle Sevgili...Diğerleri harbi diziler yani; Deniz Yıldızı 10 numara gençlik dizisi Araf Zamanı güzel polisiye dizisi, yakındada The Harem başlıcak çok kaliteli bi dizi 5 üstü reyting alıcaktır, Kvp'de eklenince tam kanal olur. Diğer kanallarda hep pembe diziler saymiyim şimdi :D

öyle diyosan öyledir aga :D