Kurtlar Vadisi'nin Alemdar Polat'ı Makedonya'da Krallar Gibi Karşılandı

1.3 milyar %8 falan yapıyor o da imkansız.

Türkiye'de biz yabancı dizileri seviyoruz falan ama hiçbir yabancı dizinin izlenme oranı %1 bile değildir nüfusa oranla.

Çin de ise TV daha az izleniyordur Türkiye'ye göre hadi Çin'in en çok izlenen yabancı dizisi Kurtlar Vadisi olsun. Lost'u Prison Break'i The Walking Dead'i falan filan izlemiyorlar diyelim yine imkansız. En fazla 2-3 milyondur. Bu bile başarıdır tabii ama abartmaya gerek yok yani 100 milyon kişi izliyor falan diye...

çin de reytingler yok mu ya

Ya admin şimdi başka bir türk dizisini Çin'de yayınlasalar %1 olur anca tamam ama vadi olunca en az %5 izleniyor sizin bildiğiniz dizilerden değil vadi dizi değil bu bambaşka muhteşem bir şey

yoo tartışma yok

Buna benim bir itirazım yok olamaz da zaten. Makedonya'da Türk nüfus oldukça fazla. Benim geçen gün söylediklerimle bu konunun hiçbir alakası yok ben bunları inkar etmiyorum ki.

Admini sıkıştırmayın herkes vadiyi sevecek diye birşey yok

- - - Ekleme - - -

Bu adam siyasete atılsa dünyada iş yapar gibi polat

&1 değil mi? nasıl hesapladın sen öle admin

takas verdiğin linkte 90 bin yazıyor

- - - Ekleme - - -

Kurtlar Vadisi, Çinli video paylaşım sitelerinin de gözdesi.

Yayınlandığı günden beri Türkiye'de beğeniyle izlenmeye devam eden Kurtlar Vadisi dizisi, Çin'deki video paylaşım sitesinde de boy gösteriyor. Çin'in en çok tıklanan video paylaşım sitelerinden youku.com'da Kurtlar Vadisi Pusu izlenme rekoru kırıyor.

Tek parça olması ve aynı zamanda yüksek kalitede izlenme olanağı sunması, dizi hayranlarını memnun ediyor. Öyle ki dizinin bazı bölümleri 90 binin üzerinde izlenmiş.

Kurtlar Vadisi Irak filmi de gösterime girdikten kısa süre sonra Çin'deki DVD satılan yerlerde boy göstermişti.

Dvd diyor iyi oku seyreden demiyor 😉

vadi farkı