- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
aga onlar alışık @takas ın daha önce açtığı birçok konu yine haber oldu hatta milliyet bile haber yaptı yani
canları sağolsun aga daha öncede yapılan şeyler ben öyle ismim yazılsın falan derdinde değilim isteyen alabilir
Aga ama simdi bizim forumdan kopyalamak yasak onlar direkt alıyorlar @OzaN bir baksincanları sağolsun aga daha öncede yapılan şeyler ben öyle ismim yazılsın falan derdinde değilim isteyen alabilir![]()
yav arkadaş alan alsın benim bi itirazım yok ne etiketliyon adamıAga ama simdi bizim forumdan kopyalamak yasak onlar direkt alıyorlar @OzaN bir baksin
Senin itirazin olmasa bile forum için telif hakki var agayav arkadaş alan alsın benim bi itirazım yok ne etiketliyon adamı![]()
yav başlarım telif hakkına aga alan alsın benim konu sahibi olarak hiçbir itirazım yok bu kadar açık ve netSenin itirazin olmasa bile forum için telif hakki var aga![]()
Adam o kadar paralari indiregandi yapiyo birak o paralarin yarisi sana gelsin agayav başlarım telif hakkına aga alan alsın benim konu sahibi olarak hiçbir itirazım yok bu kadar açık ve net![]()
aga ne parası yav güldürme beniAdam o kadar paralari indiregandi yapiyo birak o paralarin yarisi sana gelsin aga
o site bizim forumdaki haberlerin %80 ini kopyalıyor