Kurtlar Vadisinin 10.Yılında Sezon Finalinde Sürprizlere Açık Olun!!

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,769
Puanı
1,060
Kurtlar Vadisi Pusu da bu sene diye dahil olan Barbaros Binicioğlu yani namı değer 'Eşref Bey' twitter adresinden Kurtlar Vadisi izleyicilerine çok önemli mesaj verdi.

İşte o twit:

6156721c.png

Bakalım nasıl bir sürpriz bizleri bekliyor.:)

büyük bi merakla bekliyorum acayip heycanlandım be :D

beklenmeyen olarak lanse edilen biri hain çıkar
cahit,erhan vb. önemli biri ölür
polat vurulur öldü mü ölmedi mi bir dahaki seneye :)

erhanı öldürmek gibi bi hatayı inşallah senaristler yapmaz inşallah

- - - Ekleme - - -

eşref bey rolünü oynayan barbaros binicioğlu eski kütahya belediye başkanıdır :)

İnşallah süper bir şey olur. Safiye gelse süper olur. İnşallah hem Safiye hem de daha başka şeylerdir. :D

mehmet fikret ayı ibrahim tuncay gibi ölmeden ayrılan karakterler gelmeli ve safiye gelmeli müthiş güzellik begün kütük geri dönmeli :D

erhanı öldürmek gibi bi hatayı inşallah senaristler yapmaz inşallah

- - - Ekleme - - -

eşref bey rolünü oynayan barbaros binicioğlu eski kütahya belediye başkanıdır :)

Bilmiyordum aga bilgilendirdiğin için sağol :D

- - - Ekleme - - -

mehmet fikret ayı ibrahim tuncay gibi ölmeden ayrılan karakterler gelmeli ve safiye gelmeli müthiş güzellik begün kütük geri dönmeli :D

Süper olur aga İnşallah geri döner hepsi :D

bilgiler senin itin olsun agam :D

- - - Ekleme - - -

Zaten zamanında Nevzat'ı öldürüp Erhan'ın kolunu kopartarak en büyük hatalardan birini yaptılar :(

ya gözün üsevim hatırlatma onalrı düşününce çıldırıyorum resmen nevzat gibi bi adam nasıl ölür akıl almıyo ya acayip komikti pürmüz falan üstüne süper komik erhanı da pasifize ettiler ah pana ah ne diyim size

bilgiler senin itin olsun agam :D

- - - Ekleme - - -

ya gözün üsevim hatırlatma onalrı düşününce çıldırıyorum resmen nevzat gibi bi adam nasıl ölür akıl almıyo ya acayip komikti pürmüz falan üstüne süper komik erhanı da pasifize ettiler ah pana ah ne diyim size

:D

Çok saçma bir fikirdi onları öldürmek. Neyseki 3. sezonda Muro sayesinde aratmadılar onları :D

Çok saçma bir fikirdi onları öldürmek. Neyseki 3. sezonda Muro sayesinde aratmadılar onları :D

aynen conivaynen ama şimdi muro da yok muro süperdi ama ya keşke ölmeseydi onalrın sahneleri apayrı bişeydi zaten bunu filmini yaparak gösterdiler :D

Muro gitti Zaza geldi. O da ayrı süper. Ama bu sezon komedi eksikliği vardı :(

he lan düşündüm de pana çok akıllıymış gelen gideni unutturdu hep :D bu sezon da kara bişeyler yapmaya çalışıyo bazen güldürüyo şurup geldi ama güçlü bi komik karakter lazım :D

he lan düşündüm de pana çok akıllıymış gelen gideni unutturdu hep :D bu sezon da kara bişeyler yapmaya çalışıyo bazen güldürüyo şurup geldi ama güçlü bi komik karakter lazım :D

O yönünü seviyorum işte :D Gideni aratmıyor bize. :D O çok büyük artı dizi için
Bu sezon güçlü komedi karakter yoktu evet :( İnşallah yeni sezonda bomba birisi gelir komedi adına.