Kurtlar Vadisi'ne Bu Sefer "Fatmagül" Değil Ama "Efsun" Rakip Olacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
'Aşk-ı Memnu' ve 'Fatmagül'ün Suçu Ne?" gibi başarılı dizilerde rol alan sevilen oyuncu Beren Saat, Ocak ayında tekrardan sevenleriyle buluşuyor. Bu sefer Kanal D'de ekrana gelecek olan "İntikam" dizisiyle. Dizinin yönetmenliğini "Yaprak Dökümü" dizisinin yönetmeni Mesude Erarslan Tekin üstlenecek. Dizinin senaryosu ise Berkun Oya'ya ait.

Dizinin ilk bölümünde Beren Saat'in canlandırdığı Efsun karakteri zengin bir semte taşınacak. İyi kalpli ve çok güzel bir kadın olan Efsun, bir iftira sonuncunda hapse atıldıktan sonra babasını öldüren aileden intikam alacaktır, çok acımasız bir şekilde..

867169-berensaat1.jpg

2mwi2x5.png

Efsun adı hangisi "Emily" mi olacak yoksa "Amanda" mı ? E 'den esinlenip Efsun'u mu bulmuşlar? Emel olabilirdi.(klişe ama olsun).Efsun ismiyle Emily'i olarak karşimiza çıkcaktır.Amanda ismine nasıl bir esinlenme yaptılar?

Efsun adı hangisi "Emily" mi olacak yoksa "Amanda" mı ? E 'den esinlenip Efsun'u mu bulmuşlar? Emel olabilirdi.(klişe ama olsun).Efsun ismiyle Emily'i olarak karşimiza çıkcaktır.Amanda ismine nasıl bir esinlenme yaptılar?

Emily.

4 seneden sonra ilk kez ece - melek senaristleri ve hilal saral yonetmenligi olmadan girecegiz bereni.. Bakalim nasil bi uyun yasayacak yeni rejisiyle..

4 seneden sonra ilk kez ece - melek senaristleri ve hilal saral yonetmenligi olmadan girecegiz bereni.. Bakalim nasil bi uyun yasayacak yeni rejisiyle..

ece melek beren haricinde hangi diziyle zirveye çıktılar .. bu işin sırrı ece melekte değil berende ..

hikayenin temelinde intikam var.. yani ilgi çekmek için can alıcı nokta, senaryo ve yanındaki oyuncular başarılı seçilirse yine zirveye oynar ..

kardeş Türk Halkı intikamı severdi ama bu konuda çok dizi çekildi ve Halk bıktı. En büyük intikam dizisi Ezel dir ve o bile sonlara doğru güçlü kadrosu ile dibi gördü. Ama yine belirtiyorum eger oyuncu kadrosu iyi olursa AB de güçlü olacaktır...

Beren'e yazık olacak, diğer isimlere de maalesef. :( Tutmasını isterim ama çok zor...

Efsun mu. :S Beğenmedim ama daha iyi ne olurdu diye de aklıma bir şey gelmedi. :D

kardeş Türk Halkı intikamı severdi ama bu konuda çok dizi çekildi ve Halk bıktı. En büyük intikam dizisi Ezel dir ve o bile sonlara doğru güçlü kadrosu ile dibi gördü. Ama yine belirtiyorum eger oyuncu kadrosu iyi olursa AB de güçlü olacaktır...

ezeldeki senaryo ikinci yıla girerken dağılır gibi oldu insanlardaki o merak duygusunu körelttiler heyecan yavaş yavaş yükselmeli arada doruk noktasına ulaşırsa sonraki bölümlerde izlenecek bişey kalmıyor .. dizilerde anında reyting kayğısıyla bölüm bölüm parlayan ama sonraki bölümler sönmeye başlayan sahneler çoktur bunun içinde senaristle yönetmen arasındaki uyum önemli .. geçen sene fatmagülde dikkat ettiysen(sanmıyorum ettiğinide çünkü vadi izliyordun) tempo hep aynıydı yani bir bölüm 1 reyting düşünce ikinci bölüm olayda heyecan artsın diye çok çok değişimler olmadı tempoda yavaş ve düzenli yükseliş seyircinin merakını canlı tutar.. ve böylece iki yıl düşünülen dizi ikinci yılın sonuna kadar izleyiciyi kendisine bağlayacaktır ..

- - - Ekleme - - -

ezeldeki senaryo ikinci yıla girerken dağılır gibi oldu insanlardaki o merak duygusunu körelttiler heyecan yavaş yavaş yükselmeli arada doruk noktasına ulaşırsa sonraki bölümlerde izlenecek bişey kalmıyor .. dizilerde anında reyting kayğısıyla bölüm bölüm parlayan ama sonraki bölümler sönmeye başlayan sahneler çoktur bunun içinde senaristle yönetmen arasındaki uyum önemli .. geçen sene fatmagülde dikkat ettiysen(sanmıyorum ettiğinide çünkü vadi izliyordun) tempo hep aynıydı yani bir bölüm 1 reyting düşünce ikinci bölüm olayda heyecan artsın diye çok çok değişimler olmadı tempoda yavaş ve düzenli yükseliş seyircinin merakını canlı tutar.. ve böylece iki yıl düşünülen dizi ikinci yılın sonuna kadar izleyiciyi kendisine bağlayacaktır ..

Ezel'in benzeri ünvanını alabilir tabi, ona engel olunamaz...

Ezel sonradan bozuldu ama bu dizi de sonradan bozulabilir, daha 2. sezonu yayınlamıyor, geleceğini bilmiyoruz...