Kurtlar Vadisi'nden Bir Transfer Daha !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,750
Puanı
1,060
bwyfwdgccaauigc_001-jpg.39280

Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu 12.sezonuna girerken Abdülhey ve Karasını kaybederek girmişti.

Bu sezonda Necati Şaşmaz Vadi izleyicilerinin tam istediği gibi bir sezon sunmaya hazırlanıyor. Başta Tuncer Salman ve Levent Can ile anlaşan Vadi ardından Andy Garcia ve Şefkat Tepe dizisinde Kordon karakterini canlandıran Ertuğrul Şakarla anlaşmıştı. Ardından Özgür Tekeyi kadrosuna katan Vadi şimdi de Kaan Girgini kadrosuna kattı.

Bu transferlerin durmayacağı belli. Yakında yeni bomba transferleri açıklayacağız..

kaan-girgin_130630.jpg

son 10 yıldır havası yoktu en son lale devrine konuk olmuştu hayırlı olsun :)

son 10 yıldır havası yoktu en son lale devrine konuk olmuştu hayırlı olsun :)
Vadi yıldızı daha parlamamış veya sönmüş oyuncuları alıp halkın sevgilisi haline getirdiğini sen benden daha iyisini biliyorsun. Yeni katılan oyuncular elbet Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde başrol olabilir

Vadi yıldızı daha parlamamış veya sönmüş oyuncuları alıp halkın sevgilisi haline getirdiğini sen benden daha iyisini biliyorsun. Yeni katılan oyuncular elbet Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde başrol olabilir
my de başrol gibi bir durum olamaz :) ama vadinin mematisi my de 3 bölüm toplam 4 sahnede küçük roller aldı ben olana bakarım hayalime değil :)

Dikkat Bebek Var'da izlemiştim süper diziydi cidden. :D Ama sonra ortalarda pek görünmedi. Başarılar Vadi'de. :)

heyt be adamda karizma var tamam anlaşıldı necati abimiz bu bahadırlara iyice giydirecek ben bitti demeden bitmez olayını fazlasıyla verecek :D

hadi bakalım vadi başlasın artık sabır tükendi 🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato