kesinlikle aga çok büyük bi patlama olacak yer yerinden oynadı resmen bu etkiyi en son vadi yapmıştı yine vadi yaptıHacı sen bu hafta gõr reytingler16 ları bulabilir ab grubu da 14 leri bulabilir demedi deme ben bu hafta ve bundan sonra ki haftalarda artarak devam edeceğini tahmin ediyorum @takas
İzmir olayına fazla girme boşverkesinlikle aga çok büyük bi patlama olacak yer yerinden oynadı resmen bu etkiyi en son vadi yapmıştı yine vadi yaptı
tamam abi çıktım kimse değişmez zaten boşa tartışıyorumİzmir olayına fazla girme boşver
İzmir olayına fazla girme boşver
Kaç gündür siyaset konuşmuyorum,seçime az kaldı.Bırak değmez kendini germeye.tamam bi çıktım kimse değişmez zaten boşa tartışıyorum
aynen abi büyük lafı dinleyecem siyaset bitmiştir artık benim içinKaç gündür siyaset konuşmuyorum,seçime az kaldı.Bırak değmez kendini germeye.
Ben özel durumumu paylaştım seninle biliyorsun öfkeli olduğumu ama ona rağmen kalp kırmamak için konuşmuyorum.aynen abi büyük lafı dinleyecem siyaset bitmiştir artık benim için
evet aga biliyorum şu seçimler sağ salim geçse de kurtulsakBen özel durumumu paylaştım seninle biliyorsun öfkeli olduğumu ama ona rağmen kalp kırmamak için konuşmuyorum.
yer yerinden oynayacak bakalım rekorları ne kadar ileriye taşıyacazFragmanı dõrt gõzle bekliyorum bu hsfta da cok konuşulacak gibi
Aynen abi bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.Fragmanı dõrt gõzle bekliyorum bu hsfta da cok konuşulacak gibi
valla bu sezonun rekoru gelecektir inan buna inanılmaz bir etki yapmış durumda bütün muhalifler bile seyretmişler ve 219. bölümü bekliyorlar218.Bölümde yaptigi etki ile Vadi 219.Bölüm patlama yapacaktir insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?