Kurtlar Vadisinde Hala Bir Sır Var!

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,754
Puanı
1,060
Mete Aymar 162.bölümde alttaki fotoğrafta da görüldüğü gibi eski başkanın fotoğrafına bakıyor ve Türkiye'ye dönüyor döndükten kısa bir süre sonra başkan suikaste uğruyor.Mete bu işin içinde gibi göreve gelmeden önce Polat'la karşı karşıya da gelmek istemedi göreve geldikten sonra aslan kesildi..Şimdi ise yeni başkanı öldürecek. bu Mete kime çalışıyor? Sencer desek o adam hain değil 170.bölümde Meteye kızdı makam mevki mevzusu açtığı için, yüzü görünmeyen gizemli adama çalışıyor olabilir.Gizemli adam yanına Erkanı vermiş Erkan üzerinden Meteyi takip ediyor ona çalıştığı için mi yoksa başka işler için mi ? Şunu da unutmayalım ki Mematiyi öldürenlerle eski başkanı öldürenler aynı kişiler.Eski başkan ölmeden söyledi bunu.
Sizce sadece Sencer başkan olsun Polat bitsin diye mi yeni başkanı öldürmek istiyor yoksa başka birine mi çalışıyor ?

g1dq5.png

g1dql.jpg

Mete Ertan'ın Konuştuğu Adama Çalışıyor Bence
Örgüte Yani

Birde Erkan gizlice laptopdan biriyle konuştuya o adamın doğu şivesi vardı dikkatinizi çektimi ?

RevaN neye güldüğünü anlamadım. Fotoda birşeyler aradım ama bişeyde yokki :D

Face de birisi yorumda bulunmuş bana çok mantıklı geldi(b)
madde: 1- hain esref madde sebebi ölen aksaclınınn(eskı ıhtıyarlar baskanının) en yakınıdakıı adam esref aksaclı emır vermıs gıbı erkanıı cagırdı erkana mematininn ölüm emrını aksaclı vermıs gıbı erkana ılettı erkanda operasyonu yaptı aksaclı polatla mematı hAKKINDA KONUSACAGINII ESREFE DEDI VE ESREFTEN POLATA ILETMESINI ISTEDI VE POLATLA BULUSMADAN AKSACLIYIDA OLDURDU ESREF MADDE: 2 - ESREF ERKANA KENDINII TAKIP EETIRDII VE POLAT KGT ELEMANLARI ILE GORUSURKENN ERKAN ORaya suıakst yapıp kgtnınn 2 elemanını aldıı madde 3- bugun son bolumde rauff kımseye aksaclınınn kacırıldıgınıı soylemezkenn vekıllerdenn sencerde dahıl esref kgt elemanlarınaa bunuu rahatlıkla soyledıı haınn ortada esereff polata okadar yakındıı ve okadar ıcındeydıı attıgıı adımıı sezebılıyoduu bu yuzdenn polatınn dusmanııı ılk defa bu kadar akıllıı cıktıı ve kuklaaa gıbıı polatt oynatıldııı... madde 4 - erhannn metenınn annesınııı alırrr ve ıhtıyarlar baskanınıı kurtatırıı polatda affedıl