- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
allahını seversen bulunduğun ortama uygun espriler yap senin ulema ve blge kişiliğinden çıkan esprilere gülemiyoruz çünkü bizi aşıyor![]()
valla ben güldüm
allahını seversen bulunduğun ortama uygun espriler yap senin ulema ve blge kişiliğinden çıkan esprilere gülemiyoruz çünkü bizi aşıyor![]()
Zekayla ilgili şeydir espri.Deli ne anlar espriden yani eşek ne anlar hoşaftan gibi bir olaydır espri.
evet haklısın ben de diyordum acaba yaptığım esprileri niye anlamıyor...
Espri zeka işidir demiştim.Cem Yılmaz müthiş espriler yapar.Boğaziçi mezunudur.Zeki biridir.Eğer ortaya zeki olmayan biri çıkıp espri yaparsa kimse gülmez.Çünkü anlamazlar.Kısa bir tanımdı.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
cem yılmaz çok zekidir dediğin gibi yaptığı esprilerde halkın anlayacağı düzeydedir sadece ulemaların kendi kendine söyleyip güleceği espriler yapmaz çünkü zekidir.. ama aptal insanlar kahvedede kendini filozof zanneder ortamını bilmez .. ana okuluna gitse çocuklara ekonominin durumunu anlatır ve onlardan gülmesini bekler çünkü zeki değildir sadece kendini zeki zannetmektedir..
dediğin gibi cem yılmaz zekidir bulunduğu ortama göre espri yapar kaliteside burdan ortaya çıkıyor..