Kurtlar Vadisi'nde Bir Ayrılık Daha !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,745
Puanı
1,060
fft16_mf4421191.Jpeg

Kurtlar Vadisi Pusu 12.sezonuyla geçen hafta nefesleri kesen tarihi bir bölümle sezonu açmıştı.

Geçen sezon Abdülhey'e Mr.Key tarafından bombalı saldırı düzenlenmiş ve Abdülhey kendi canını ortaya koyarak KGT'yi ölümden kurtarmıştı. Bu sezon ayrılan Abdülhey Çobanın Polat Alemdar'a emaneti Gaye Çoban.

Abdülhey'in emaneti Gaye Çoban'ın bu sezon 240.bölümde veya başka bir bölümde Mr.Key tarafından öldürüleceği öğrenildi. Mr.Key bu ölümle birlikte kendi sonunu da hazırlamış olacak..
8276dd958935d03fb32509d0492003ac_1389957843.jpg

az99ms.jpg

Polat'ın ekibinde aktif rol oynuyor.. Abdülhey'in ölümüyle aşk sahneleri bitti, yeniden Polat'a katkı sağlayacaktır.. ayrılmasını istemem. Leyla karakteri dururken Gaye niye çıkıyor diyeceğim, bana hepiniz şimdi kızacaksınız.. 🙂 Leyla konusunda tek kaldım zaten. Gaye umarım çıkmaz..

Tapatalk 2

gaye iyi bir karekter cansu kanlıkaya vadiye yakıştı abdülhey in ölmesiyle aşk sahneleride ortadan kalkacak gaye nin dizide kalmasını isterim hem mr.key gaye yi niye öldürsün ki onunla ne alakası var

gaye iyi bir karekter cansu kanlıkaya vadiye yakıştı abdülhey in ölmesiyle aşk sahneleride ortadan kalkacak gaye nin dizide kalmasını isterim hem mr.key gaye yi niye öldürsün ki onunla ne alakası var
Bilmiyorum ama bir şey olacağı net benim adminliğinde bulunduğum sayfanın gerçek admini sette yakını varmış mehmet canpolat mı ne bizzat ondan alıyormuş haberleri telefon numarasını bir istiyim bakam vercek mi :D