Kurtlar Vadisi'nde Aksiyon Sahneleri Çekmek Ayrı Bir Sanat!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Persembe günleri atv'de ekrana gelen ve reyting rekorları kıran "Kurtlar Vadisi Pusu" dizisinde yer alan akisyon sahnelerin çok büyük çabalar harcanarak böyle kaliteli sahnelerin yer almasını saglıyor. Dizinin özellikle aksiyon sahnelerinde çok fazla sayıda figüran kullanılıyor olayı daha da gerçeklestirmek için. Dizinin seti her sahneyi özenle çekmeye özen gösteriyor.

kurtlar-vadisi-pusu.jpg

neaknk.png

gerçekten o sahneleri çekmek çok zor nasıl yapıyolar anlamak imkansız müthiş bi kalite resmen

Onur Tan'ı yeterince başarılı bulamıyorum açıkçası, karısını her daim aksiyonda tercih ederim yani Zeynep Günay TAN. :)

Bu arada hala Onur Tan mı yönetmen, sık sık değiştiği için takip edemiyorum. :)

Onur Tan'ı yeterince başarılı bulamıyorum açıkçası, karısını her daim aksiyonda tercih ederim yani Zeynep Günay TAN. :)

Zübeyr Şaşmaz

- - - Ekleme - - -

Zübeyr Şaşmaz

aga ne zübeyr şaşmaz ı :D alican Güneşi Beklerken :D

yok fks14

senaryo ekibi;

raci şaşmaz
bahadır özdener
cüneyt aysan

yönetmen:alican Güneşi Beklerken

müzik:gökhan kırdar :D

Alicanmı olmuş aga zübeyr sanıyom son reklamda kapatıyorum genelde gözümden kaçmış :D

aga zübeyr ne zaman oldu en son baya oluyo başka bişeyle karıştırdın galiba :D alican Güneşi Beklerken bu yıl ki yönetmen geçen sene onur tan dı

- - - Ekleme - - -

aga zübeyr ne zaman oldu en son baya oluyo başka bişeyle karıştırdın galiba :D alican Güneşi Beklerken bu yıl ki yönetmen geçen sene onur tan dı