Kurtlar Vadisinde Şok Hata

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adam4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

adam4

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
169
19899.jpg

Bu afiş internnette dolaşıyordu.Bende ekleyeyim dedim. :)

Buna bende dikkat etmiştim. Diziyi izlemediğim için herhalde rüya falan demiştim. Gerçekten de yara izi falan yok

10 kurşun mu yedi :d :d :d 2 kurşun yedi onlarda yanda gözüküyo yani başka işiniz mi yok :d

- - - Ekleme - - -

ama orada hayal görüyodu sanki polat arkadan memati geldi falan burda hata yok

bence de büyük hata :D

- - - Ekleme - - -

10 kurşun mu yedi :d :d :d 2 kurşun yedi onlarda yanda gözüküyo yani başka işiniz mi yok :d

- - - Ekleme - - -

kurşunu sağ tarfından yemiş
http://www.dailymotion.com/video/xrdvkt_kurtalr-vadisi-pusu-memati-bay-vuruluyu-ve-olumu_shortfilms

O sirada bende fark etmedim ama dogru cok kötü ve gereksiz bir hata olmus. Ama adamlar dün aksami ki bölümü bir sinema filmi gibi hazirlamislar, bunun gibi hatalar cok dogal. Dünkü bölümde hata aramak bile yanlis, o kadar ki muhtesem bir bölümdü.

Son düzenleme:
Adam Ölmüş Kurcalamayın :D

Son düzenleme:

- - - Ekleme - - -

Hani yanda.Kurşunu sağdan yedi ben göremiyorum kurşun izi. :)
Hata olabilir tamamda üstünü örtme bari.

Belki estetikli ameliyat olmuştur kursunu alırken ? Yani ameliyat izini hafif kapatilacak şekilde.Ama bu seferde şu soru akla takılıyor ölüye niçin öyle ameliyat yapılsın :X

Evet bence büyük bir hata ama bölümün süper ötesi olmasi bu hatayi kapatti diyebiliriz

Ben hayal sandım. Polat Mematiyi yıkarken hiç mi sormadı bu adam niye öldü diye? Kalp krizi mi? Hayır basbaya silah yüzünden. Ama yara izi yok. Bence böylü büyük bir hata olmaz. Diziyi izleyenlere soruyorum bunun hayal olma ihtimali var mı?

hata olmuş diyenleri takdir ediyorum ama devamında çok güzel bir bölümdü o açıdan bu hatayı görmezden gelmek lazım diyen arkadaşlarıda kınıyorum :))

bu işte bi iş var hayal değilmiydi ora tam anlayamadım pana süper ötesi efsanevi bi bölümde böyle ufak bi hata yapmaz

durdu zaten reklamlarda bile değiştirmedik babaannem uyuyacaktı vadiyi görünce oturdu izledi ama hayal gibi geldi orası arkadan memati falan çıktı