Kurtlar Vadisimi&SuSKunLarMi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,906
Puanı
1,061
Görünüyor ki,Forumda Artik Vadi-Fatmagul Kavgasi Herkesi SIkIyor.Bu Gün ki Yorumlar göre Suskunlar mükemmel.
Kurtlar Vadisimi&SuSKunLarMi???Hangisini Begeniyorsunuz?Siz Benzer yerleri neler?Ve SuSKunLari Nasil Buldunuz?

suskunlar bence.

ama artık yeter yeter yeter günde aynı konudan 5 tane açıyorsun en çok konu açan üye sensin tamam mı bi daha konu açma

suskunlar bence.

ama artık yeter yeter yeter günde aynı konudan 5 tane açıyorsun en çok konu açan üye sensin tamam mı bi daha konu açma
Nerden ayni konu oluyor?ben ilk defa Icinde Suskunlar dizisinin adi gecdigi bir konu aciyorum
Lutfen arastirma yaptiktan sonra boyle msj yaz.

Kendimde cevaplayayim.Bence SuSKunLar Son 6 yilin en iyi 2 projesinden biri.O biri de Adanali.

Uyari:Bundan sonra SuSKunLar'i yazdigim gibi yazin.lütfen.

suskunları tekrarlarını izleyerek takip etmeyi düşünüyorum..
vadi için ise ne diyeceğimi bilen biliyor yorum yapmama gerek yok:)))

S.G.A.T. sen vadile suskunları nasıl kıyaslarsın vadi 9 yıllık bi efsane suskunlar daha 1 bölüm yayınladı saçma sapan konular açıp durma

Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemedigim için SuSKunLar ..

suskunlar gerek konusyla, gerekse kalitesiyle vadiden daha iyi bir dizi ama bu vadinin kötü olduğu anlamına gelmiyor.. 9-10 yıla dayanmış bir dizi sonuçta izlemesemde bu zamana kadr geldiğine gre iyi bir dizidir... umarım rating bakımında ikiside sorun yaşamaz..

Bunun neresi gereksiz konu?

Not😱lmuyacak degil Olmayacak.

Pardon hocam yanlış yazmışım

Kurtlar vadisinle suskunları kıyaslamak hangi mantığa uyuyor biri 9 yıldır devam ediyor biri daha 1.bölüm

He yinede çok istiyorsan söyleyim Kurtlar Vadisi..

Ya öyle yaklasim mi olur ya?nasil yani diziyi izlemiyorsansa o kotü dizimi?

onu anlatmak istemiyor sende anladında işi yokuşa sürüyorsun:)
demek istediği izlemediğim bir film hakkında yorum yapmak istemiyorum.. anlamayacak ne var bunda:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...