Kurtlar Vadisi vs. Beren Saat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yasin93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
991
Puanı
285
Kurtlar Vadisi ile Ask-i Memnu tami tamina tam 54 kez karsi karsiya gelmistir. Total de 16 defa Ask-i Memnu 1. olurken Kurtlar Vadisi Pusu 38 defa Total de zirvenin sahibi olmustur. AB de ise Ask-i Memnu 36 defa zirvenin sahibi olurken Kurtlar Vadisi Pusu 22 defa AB de 1. olmustur.

Ask-i Memnu nun Kurtlar Vadisi ile karsi karsiya geldigi Bölümlerde Total de aldigi Reytinglerin ortalamasi 13.24 Reyting dir! AB de ise bu ortalama 14.40 Reyting dir.

Kurtlar Vadisi Pusu nun ise Ask-i Memnu ile karsilastigi Tüm Bölümlerde Total de aldigi Reytinglerin ortalamasi 14.11 Reyting dir! AB de ise bu ortalama 12.84 Reyting dir.

Ask-i Memnu Total de 2 defa 3. olurken AB de bir kez 3. olmustur. Dizi 4. Bölümü ile bir defa da Total de 7. olmustur.

Kurtlar Vadisi Pusu ise Ask-i Memnu ile karsilastigi haftalarda, 88. Bölümü ile bir defa AB de 3. olmustur.

Kurtlar Vadisi Pusu ile Fatmagülün sucu ne? dizileri 65 kez karsi karsiya gelmistir. Total de 60 defa Fatmagülün sucu ne? 1. olurken Kurtlar Vadisi Pusu 5 defa 1. olmustur. AB de ise Fatmagülün sucu ne? 63 defa zirvenin sahibi olurken Kurtlar Vadisi Pusu dadece 2 defa zirve yüzü görebildi.

Fatmagülün Sucu ne nin Kurtlar Vadisi ile karsi karsiya geldigi Bölümlerde Total de aldigi Reytinglerin ortalamasi 15.65 Reyting dir! AB de ise bu ortalama 14.93 Reyting dir.

Kurtlar Vadisi Pusu nun ise Fatmagülün sucu ne? ile karsilastigi Tüm Bölümlerde Total de aldigi Reytinglerin ortalamasi 11.75 Reyting dir! AB de ise bu ortalama 10.24 Reyting dir.

Kurtlar Vadisi Pusu Total de yedi kez 3. olurken AB de on defa 3. Sirada yer almis. Dizi iki defa AB de 4. olmus.

Son düzenleme:
KVP taraftarıyım ama bu güne kadar aşkı memnu ve ondan sonraki beren saat imzalı dizilerde vadi yenilgiler almaya başladı k.bakmayın gerçekler bunlar ondan önce vadi sürekli zirvedeydi :)

Ellerine sağlık...Tarafsız bir yazı olldugunu düşünüyorum fakat birşey aklıma takıldı...

54 kez karşilaşilma olduysa ya AB'de sorun var yada karşilaşma sayılarında bi sorun var...

AB'de 36 Aşk-ı Memnu zirvedeyken KVP 22 'miş bu duruma göre

36+22=58 ? 54 nerde?

Ellerine sağlık...Tarafsız bir yazı olldugunu düşünüyorum fakat birşey aklıma takıldı...

54 kez karşilaşilma olduysa ya AB'de sorun var yada karşilaşma sayılarında bi sorun var...

36+22=58 ? 54 nerde?
Herhalde biri yayında olduğu zaman diğeri yayınlanmamış. Bu durumda karşılaşmış olmuyorlar ama zirvede oluyorlar :)

36+22=58 ? 54 nerde?

Bende bunu soracaktım

36+22=58 ? 54 nerde?

cok sagol kardes, hatayi gösterdigin icin tsk ederim. ben yanlislikla 54 yazmisim 58 olacakti.

Not: sadece iki dizinin karsilastigi haftalari aldim. Birinin olmadigi haftalari almadim.

- - - Ekleme - - -

KVP taraftarıyım ama bu güne kadar aşkı memnu ve ondan sonraki beren saat imzalı dizilerde vadi yenilgiler almaya başladı k.bakmayın gerçekler bunlar ondan önce vadi sürekli zirvedeydi :)

Ask-i Memnu ya karsi Vadi 1 adim önde gibi ama FGSN ye karsi lafin tam anlamiyla tokatlanmis :)

Vadi tepede olduğu zamanlarda ortalama olarak Aşk-ı Memnu'yu geçmiş. Dibe vurduğu zamanlar da FSN'ye bayağı bi ez.lmiş.

Ama Vadi yeniden Tepede bu sezon. İntikamla karşılaşmasından kim galip çıkacak. Zaten Vadi'nin son 15 bölümüne girdik. Final yakındır.

Son düzenleme:
kurtlar vadisinin aşk-ı memnuyu geçtiği birçok bölüm aşk-ı memnunun ilk senesi olmalı ikinci sezon geçme şansı bulamamıştır

fatmagülde ise açık ara her iki grupta fatmagül birinciliği almış

fatmagülde vadinin aldığı iki birincilik şubat tatiline denk gelir ve ölçümü sbt yapmıştır ..

iyi analiz olmuş. tartışmalara son verir bu durum sanırım :)))

Bu sefer hesap açiği Totalde olmuş 😕

Yanlisi buldum Kurtlar Vadisi AB de 18 defa 1. olmus 22 degil )

- - - Ekleme - - -

kurtlar vadisinin aşk-ı memnuyu geçtiği birçok bölüm aşk-ı memnunun ilk senesi olmalı ikinci sezon geçme şansı bulamamıştır

fatmagülde ise açık ara her iki grupta fatmagül birinciliği almış

fatmagülde vadinin aldığı iki birincilik şubat tatiline denk gelir ve ölçümü sbt yapmıştır ..

SBT ve Fatmagül hakkinda yazdiklarin tamamen dogru.

Ask-i Memnu ise ilk sezonunda iki grubtada hic birincilik yüzü görememis. 2. Sezona ise AB de zirvede baslamamis ama ordada zirve ara sira el degistirmis ama Total de Vadi hic birakmamis. Mesela kurtlar vadisi 60.,61.,62., ve63. Bölümlerde iki grubtada zirvede yer almis ve sezon finali yapmis. Ondan sonra Star TV ye gecen Vadi ilk Bölümü ile yine iki grubtada zirvede yer almis, sonra 64. ve 80. Bölüm arasi Vadi 15 defa Total de 1. olurken AB de hep Ask-i Memnu 1. olmus. 80. Bölüm den sonra vadi iki hafta ara veriyor ve ondan sonra Total de de liderligi kaybediyor. Geriye kalan 13 Bölüm de de Ask-i Memnu iki grubtada zirvede oluyor....