DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,372
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Daha yeni girdi valla.Ben de açayım dedim ama reklama girdi.
Evet işte yeni girdi.Daha yeni girdi valla.
Epey bir yokmuş yani. 😱 Belki bu sezon geri dönersin.Evet işte yeni girdi.
Çakır'dan sonrası yok bende belki beğenirim Pusu'yu.
Vakit yok maalesef ama destekçiyiz dizinin.Epey bir yokmuş yani. 😱 Belki bu sezon geri dönersin.
Ona ne şüphe.Vakit yok maalesef ama destekçiyiz dizinin.
bu ilk böüm ya ondan böyle zaten bu tempoda giden bölüm sayısı bir elin parmakları kadar vadideHayatımda bi diziyi izlerken hiç bu kadar sıkılmamıştım
Doğrudur ama izlemicem...bu ilk böüm ya ondan böyle zaten bu tempoda giden bölüm sayısı bir elin parmakları kadar vadide
ben den sana tavsiye 2 bölüm daha şzle sonra karar ver derimDoğrudur ama izlemicem...
bu ilk bölümdü kadirin dediği gibi vadide bu tür bölümlerin sayısı 5 i geçmez ki bu cümleyi söyleyeceğin en son dizi vadidirHayatımda bi diziyi izlerken hiç bu kadar sıkılmamıştım
Pusunun ilk 2 3 bölümü biraz ağır ama sonra bir açılıyor pir açılıyorHayatımda bi diziyi izlerken hiç bu kadar sıkılmamıştım
ben den sana tavsiye 2 bölüm daha şzle sonra karar ver derim
Pusunun ilk 2 3 bölümü biraz ağır ama sonra bir açılıyor pir açılıyor
bu ilk bölümdü kadirin dediği gibi vadide bu tür bölümlerin sayısı 5 i geçmez ki bu cümleyi söyleyeceğin en son dizi vadidirbikaç bölüm sonra olaylar açılıyor coşma başlıyor iskender muro falan gelsin o zaman gözünü bile ayırmayacaksın sabret 1-2 bölüm
aynen sen bize güven sadece bikaç bölüm sonrası gelirİyi madem izleyeyim bu kadar yıl vadi izlemişsiniz bi bildiğiniz vardır
tebrikler aga çoğunluğun sesine kulak verip bize güvendiğin için 🙂İyi madem izleyeyim bu kadar yıl vadi izlemişsiniz bi bildiğiniz vardır
tebrikler aga çoğunluğun sesine kulak verip bize güvendiğin için 🙂
aynen sen bize güven sadece bikaç bölüm sonrası gelir
İyi madem izleyeyim bu kadar yıl vadi izlemişsiniz bi bildiğiniz vardır
çok değill 3.bölümle birlikte hrika bölümelr başlıyor 2.bölümüde braz sıkıcı ama bukadar yanıPusunun ilk 2 3 bölümü biraz ağır ama sonra bir açılıyor pir açılıyor
Bak sana garanti vereyim bir daha ki bölümün sonuna Polata büyük pusu kurulacak ondan sonra ki bölümleri seyret hele ki İskender gelince offffffffffffffff anlatılmaz yaşanır yok öyle bir kötü karakter Vadide. Sikender Begin üstüne tanımamİyi madem izleyeyim bu kadar yıl vadi izlemişsiniz bi bildiğiniz vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?