kurtlar vadisi sihirli annem ramazan özel bölümü

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,355
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

11.bölüm
Büyük operasyon
Tiak yüzünden yeniler adlı polisiye dizisinden atılan senaristlerin ifadesi içki içtik 6. olunca öyle de Mevlit ve GETUR gibi adamları koyduk ve muraffer ve leydi ilgili aşk senaryosu yazınca dizide geçen sezon ölen zeynip komiser öldükten sonra anlaşma yapıp senaristin şarhoşluğuyla fesh edilen sözleşmeler
Uğur gürcem diziden ayrıldıktan sonra İşler sarpa sarar ve iyicesine karışan ortalık diziyi kötülemek için bunu fırsat bilen Tiak iş başına düşer ve ilk önce stara bombalı saldırı düzenler umut polislerini unutmadık yüzlük kardeşler diye yazar eldivenle pakizede onlara yardım eder
Çiğdem bune böyle ve dibinde bomba patlar Bu pakizeyi istiyorum emrimde çalışacak onun gibi 1000 tane adamım olsun dünyaya 1000 lira borcum olsun
betüş neler oluyor öyle
Eda: çözeriz neler dönüyor
Bir yeniler ekibini toplayın erzan film de sözleşmeyi bulurlar birdakika ozaman
ve trafik şubeden içki promihini öğrenir 500 promildir ve olanlar olur işler karışır ve yön durumu değişir
Ve bu iftar toplarını imha ederler Askerlerin tek tek cesetleri bulunur
Oruç bozulmalarıyla sarsılan istanbul
Ali ozan Amir ve ekibi Arjen müdür ve ekibi iş başına düşer ve işler karışır
sünnet törenini basar Ali ozan Amir ve ekibi çatışma çıkar
ölenler olur
Aslıhan gürco işleri karıştırır bu burda bitmez
Enis kartal ve ekibi TİLKİR Osmanoğlunu tutuklar senaristler tutuklanır eğer Hükümet yandaşı senaryo yapmazsanız bu burda bitmez dövülürler ıssız yerde sadık komiser hapse girer
Tiak işi anlar yavuz komiser ekibini yok edin
Yavuz komiser Tiaka operasyon yapıcağı an pusuya düşerler silahlarını kaybederler ve arabalarınıda polat Alemdarla konuşan vali çıkarıcam der olanlar olur ve İşler karışır
Andertlind ve ekibi işleri karıştırır ve Faruk müdür ve ekibini Çapkınlığından dolayı mahaf edicem der ve olanlar iyicesine karışır bide felaket ulaşıyor sadık komiser ve ekibi işleri karıştırır ve olanlar iyicesine karışır. Andertlind Ve gürkan fırıldakoğlu faruk u vurmak için ve ama sinyalini bulur Avni amir ve ekibi sinyali bulmuştur ve olanlar olur işler karışır
11.BÖLÜM SONU

ben pakizeyi ne yapıcam onu anlayamadım 🙂🙂

@gözlemci Arka sokakların senaristine gönderme o bölümleri şarhoştan yazmışlar cevher ve soydanlı bölümlerini ve kazara leyla ve murat Aşkı başlatmış uğur pektaşın sözleşmesinde bir daha aşk senaryosu yazarlarsalar sözleşme fesh edilecek demişti ve kazara feshedildi

@Çiğdem- göndermeme nediyorsun

Son düzenleme:
pek anlamadımkı nasıl şarhoşken yazıyorlar

bana manyak diyene bak sende basını anlamamıssın
pek anlamadımkı nasıl şarhoşken yazıyorlar
Sen çok anlamışsın süpersin güldürüdn beni bu moral bozukluğunun üstüne

Sarhoş senaryo yazılmadı ki belki es geçilmiştir ,ama sarhoşluk yoktur..