Cok guldum buna hahakeşke paspasa çağırsalar sette bina haricinde hepsini çöpe döküp temizlerim ortalığısenaristinden başrolüne yancısından çaycısına, belediyenin çöp arabasını yanaştırıp kemerburgaz çöplüğüne göndereceksin)
Cok guldum buna hahakeşke paspasa çağırsalar sette bina haricinde hepsini çöpe döküp temizlerim ortalığısenaristinden başrolüne yancısından çaycısına, belediyenin çöp arabasını yanaştırıp kemerburgaz çöplüğüne göndereceksin)
fazla zorlama deniz gülmediğini ikimizde iyi biliyoruz kardeşCok guldum buna haha
Beren de istanbul'un en nezih semti be Yalısında set kurmuşadam sharon stone andy garciayla amerikanın en lüks köşkünde set kurmuş adam intikam diyo hahaha
Yok yemin ederim ki kahkaha attimfazla zorlama deniz gülmediğini ikimizde iyi biliyoruz kardeş
sana şöyle söylim istanbulun her karış toprağını set yapmış bir dizi yetmemiş suriyeyi set yapmış yetmemiş amnerikanın en lüks yalısını sharon stone ve andy garciayla set yapmış bir ekip bilmem anlatabildim miBeren de istanbul'un en nezih semti be Yalısında set kurmuşvalla biz saydığın yerleri göremiyoruz. Sokaklarda araba sürerek geçiyor dizi mekanları
anlıyorum deniz kardeşYok yemin ederim ki kahkaha attim
Anlatamadın, biz berencilere ölene kadar da anlatamıycan ramazan. Bilmem anlatabildim mi ?sana şöyle söylim istanbulun her karış toprağını set yapmış bir dizi yetmemiş suriyeyi set yapmış yetmemiş amnerikanın en lüks yalısını sharon stone ve andy garciayla set yapmış bir ekip bilmem anlatabildim mi
Desterenin mizahina hayranimanlıyorum deniz kardeş)))
hahaha süper yazdın yaAnlatamadın, biz berencilere ölene kadar da anlatamıycan ramazan. Bilmem anlatabildim mi ?
ben hiç gülmüyorum saçma şeylere gülmem pekDesterenin mizahina hayranim
Evet süper yazarım ve doğruları dahahaha süper yazdın yaiyi güldüm
ben hiç gülmüyorum saçma şeylere gülmem pek)))
gerçektende doğruları yazdın amaEvet süper yazarım ve doğruları da
Evet, vadiciler hiçbir zaman gerçekleri yazmadıkları için anlamıyoruz ; anlamında yazdım ve sende kabul ediyosun. Bu iyi bi gelişmegerçektende doğruları yazdın ama
diyosun ki sen ne anlatırsan anlat biz anlayacağız işte bu cümle bana yettiEvet, vadiciler hiçbir zaman gerçekleri yazmadıkları için anlamıyoruz ; anlamında yazdım ve sende kabul ediyosun. Bu iyi bi gelişme
Anlayacağız işte, ne kaybetmesi ? Yorum bi kez yazılır sakın yanlış oldu demediyosun ki sen ne anlatırsan anlat biz anlayacağız işte bu cümle bana yettibaştan kaybetmiş görüntüsü budur
sen ne yazdığına bakıyon mu kardeşAnlayacağız işte, ne kaybetmesi ? Yorum bi kez yazılır sakın yanlış oldu deme
Bizim konularada bekleriz bu performansı, bu kıyağımızı unutmasen ne yazdığına bakıyon mu kardeşneyse konuyla alakasız fazla mesaj yazmayalım bu benim konum ve bu kadar yeter 5 sayfa oldu sağolun varolun
bakarız kardeşBizim konularada bekleriz bu performansı, bu kıyağımızı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?