Kurtlar Vadisi Setine Gitme Fırsatı!

Cok guldum buna haha

adam sharon stone andy garciayla amerikanın en lüks köşkünde set kurmuş adam intikam diyo hahaha
Beren de istanbul'un en nezih semti be Yalısında set kurmuş
valla biz saydığın yerleri göremiyoruz. Sokaklarda araba sürerek geçiyor dizi mekanları

iyi iyi konuyu 5 sayfa yaptık hayırlısı be gülüm

Beren de istanbul'un en nezih semti be Yalısında set kurmuş
valla biz saydığın yerleri göremiyoruz. Sokaklarda araba sürerek geçiyor dizi mekanları
sana şöyle söylim istanbulun her karış toprağını set yapmış bir dizi yetmemiş suriyeyi set yapmış yetmemiş amnerikanın en lüks yalısını sharon stone ve andy garciayla set yapmış bir ekip bilmem anlatabildim mi

Vadi sayfasına hit kazandırmayalım gençler. Haydı genel sohbet konusuna

Anlatamadın, biz berencilere ölene kadar da anlatamıycan ramazan. Bilmem anlatabildim mi ?

Evet, vadiciler hiçbir zaman gerçekleri yazmadıkları için anlamıyoruz ; anlamında yazdım ve sende kabul ediyosun. Bu iyi bi gelişme
diyosun ki sen ne anlatırsan anlat biz anlayacağız işte bu cümle bana yetti
baştan kaybetmiş görüntüsü budur

Anlayacağız işte, ne kaybetmesi ? Yorum bi kez yazılır sakın yanlış oldu deme
sen ne yazdığına bakıyon mu kardeş
neyse konuyla alakasız fazla mesaj yazmayalım bu benim konum ve bu kadar yeter 5 sayfa oldu sağolun varolun

Bunların bırak setlerine gitmeyi olduğu biryere bile varmam,pana film milleti para reyting için söğüşlüyor.
ben 3 haftadır karadayı fragmanını yayınlıyorum dizi bittikten hemen sonra,salı olmuş hala kurtlar vadisinin fragmanı yok
valla ayıptır günahtır.çokmu zor 100 dakika vadiyi çekmek karadayı hemde 130 dakika
muhteşem yüzyıl,karagül bunlar hep uzun diziler ama hiçbiri vadi gibi 1 ayda bir kolaj yayınlamıyorlar.