Kurtlar Vadisi Reytingleri 30 larda Shareleri 60 ların üstünde(2009)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
[video=google;-3631818953720028583]http://video.google.com/videoplay?docid=-3631818953720028583[/video]
vadi ekibinin reyting konusundaki yorumlarını dikkatle izleyin.
1:08:30 dan itibaren

video izleniyor.1:08:30dan itibaren izle biz boşuna konuşmuyoruz

video tam bir hayal kırıklıgı sallamislar kafalarina göre 2009 reytinglerini çıkartiriz vadi takip ediyorum degil 60 share 40 share geçmedi

video tam bir hayal kırıklıgı sallamislar kafalarina göre 2009 reytinglerini çıkartiriz vadi takip ediyorum degil 60 share 40 share geçmedi

video yu adam gibi izle bak bakim bahadır özdener ne diyor bi 10 dk izle sonra konuş

yıllardır söylüyolar en sonunda haklı çıktılar

gazateciler kafalarina göre reytingleri ucuruyolar atv 10 reting aldi die h.devam ediyor sabah gazatesinde rekor kırdı h.devam ediyor yazmis kendi gazatesine yalan dolan doluı

gazeticiler konuşmuyor kurtlar vadisi senaristi bahadır özdener konuşuyor ve haklıda çıktı agb nin şike yaptığı sonunda ortaya çıktı demekki adam kafadan uydurmuyomuş ayrıca video izlememişsin ki ya da izlemek ve gerçekleri görmek istemiyosun :D

bence vadi bu kadar alabilir ama artık herkes internetten izliyor internette izlenme rekoru kırıyor vadi.....

Halil Sezai'nin "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" demesinin ardından en çok duyduğum konu oldu.41 kere maşallah.

Diğer konuda söylediklerim aynen geçerli. (https://fav10.net/f498/27-subat-4-mart-haftalik-dizi-reytingleri-116536/#post497992)

AGB gitti SBT geldi. Reyting anlamında ne değişti ? Neredeyse hiçbir şey. Bazı dizilerde 1-2 reyting oynama oldu o kadar. Şimdi TNS gelecek ve onda da büyük ihtimal çok yakın sonuçlar olacak.

videoyu izledim mi?
ayrıca burda 2009 yılından bahsediyo şimdi tabi ki reytingler eskisi gibi değil ona bişey demiyoruz ama o zamanlar adam anlatıyo hatırlarsan ben sana agb ye inanmıyorum dediğimde sen yine böyle şeyler diyodun sonra noldu ben haklı çıktım bu konuda da haklıyım.ister inan ister inanma bilen biliyo :D

videoyu izledim mi?
ayrıca burda 2009 yılından bahsediyo şimdi tabi ki reytingler eskisi gibi değil ona bişey demiyoruz ama o zamanlar adam anlatıyo hatırlarsan ben sana agb ye inanmıyorum dediğimde sen yine böyle şeyler diyodun sonra noldu ben haklı çıktım bu konuda da haklıyım.ister inan ister inanma bilen biliyo :D
Hangi konuda haklı çıktın acaba ? AGB reytingleri gerçeği yansıtmıyor diyordun ama SBT de aynısı neredeyse. Ben söylediklerimin arkasındayım. Şike olayları olmuş olsa bile alt sıralar için olmuş. Prime-time dizilerini etkileyen pek bir şey olmadığı ortada...

Hangi konuda haklı çıktın acaba ? AGB reytingleri gerçeği yansıtmıyor diyordun ama SBT de aynısı neredeyse. Ben söylediklerimin arkasındayım. Şike olayları olmuş olsa bile alt sıralar için olmuş. Prime-time dizilerini etkileyen pek bir şey olmadığı ortada...
agb nin deneklerinin deşifre olduğunu gördük sbt daha iyidir agb den :D bu konu 2009 yılıyla alakalı şimdiki reytinglerle değil onu da belirtim