video tam bir hayal kırıklıgı sallamislar kafalarina göre 2009 reytinglerini çıkartiriz vadi takip ediyorum degil 60 share 40 share geçmedi
video yu adam gibi izle bak bakim bahadır özdener ne diyor bi 10 dk izle sonra konuş
Reyting dökümanlarindan 60 share bul bana hadi ?
dediğimi anlamıyosun ki video yu izle diyorum
gazateciler kafalarina göre reytingleri ucuruyolar atv 10 reting aldi die h.devam ediyor sabah gazatesinde rekor kırdı h.devam ediyor yazmis kendi gazatesine yalan dolan doluı
bence vadi bu kadar alabilir ama artık herkes internetten izliyor internette izlenme rekoru kırıyor vadi.....
zamanında 30 lu reytingleri çok rahat geçiyordur.
sallamasyon haci öle bisi yokne 30u tam bir hayalcilik
Diğer konuda söylediklerim aynen geçerli. (https://fav10.net/f498/27-subat-4-mart-haftalik-dizi-reytingleri-116536/#post497992)
AGB gitti SBT geldi. Reyting anlamında ne değişti ? Neredeyse hiçbir şey. Bazı dizilerde 1-2 reyting oynama oldu o kadar. Şimdi TNS gelecek ve onda da büyük ihtimal çok yakın sonuçlar olacak.
Hangi konuda haklı çıktın acaba ? AGB reytingleri gerçeği yansıtmıyor diyordun ama SBT de aynısı neredeyse. Ben söylediklerimin arkasındayım. Şike olayları olmuş olsa bile alt sıralar için olmuş. Prime-time dizilerini etkileyen pek bir şey olmadığı ortada...
videoyu izledim mi?
ayrıca burda 2009 yılından bahsediyo şimdi tabi ki reytingler eskisi gibi değil ona bişey demiyoruz ama o zamanlar adam anlatıyo hatırlarsan ben sana agb ye inanmıyorum dediğimde sen yine böyle şeyler diyodun sonra noldu ben haklı çıktım bu konuda da haklıyım.ister inan ister inanma bilen biliyo![]()
agb nin deneklerinin deşifre olduğunu gördük sbt daha iyidir agb denHangi konuda haklı çıktın acaba ? AGB reytingleri gerçeği yansıtmıyor diyordun ama SBT de aynısı neredeyse. Ben söylediklerimin arkasındayım. Şike olayları olmuş olsa bile alt sıralar için olmuş. Prime-time dizilerini etkileyen pek bir şey olmadığı ortada...