Kurtlar Vadisi: Rekor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi Pusu'dan yeni rekor: Fenomen dizi, facebook'ta 'gelmiş geçmiş en çok beğeni' alan Türk dizisi olmayı başardı.

Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran; her bölümüyle reyting rekorları kıran
televizyon dizileri arasında en çok seyredilen dizi olma özelliğini koruyan "Kurtlar Vadisi Pusu"; bir net başarı daha elde etti. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki milyonlarca Türk, beğenileriyle gönüllerinde taht kuran yerli diziyi belirlemiş oldu. Geçmişte yayınlanan ve şu anda halen gösterimi devam eden yerli dizilerin facebook'taki resmi sayfalarına bakıldığında; atv'nin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu açık ara farkla önde yer aldı.Bu rekor birçok gazetede, "Rekorlar Vadisi" olarak görüldü.

RAKİPLERİNİ EZDİ GEÇTİ
Fenomen dizi adına açılan sayfayı; 1 milyon 836 bin 270 kişi beğendi. Beğeni rekoru kıran Kurtlar Vadisi Pusu, diğer yerli dizilerin hepsini solladı. Vadi'nin en yakın takipçisi bile ondan yaklaşık 800 bin defa az beğenildi. Adına hayranları tarafından birçok sayfa daha açılan Kurtlar Vadisi Pusu, bu sayfalardaki beğeniler toplandığında da yaklaşık 4 milyona ulaştı.

EN BÜYÜK KAHRAMAN
Necati Şaşmaz'ın hayat verdiği Polat Alemdar karakteri de bir rekora imza attı. 'Polat Alemdar' adıyla facebook'ta açılan sayfayı; 446 bin 315 kişi beğendi. Bu rakamla Polat, facebook'ta en çok sevilen dizi kahramanı oldu.

BEĞENi LiSTESi
Kurtlar Vadisi Pusu ................1.836.270
Muhteşem Yüzyıl....................1.039.774
Öyle Bir Geçer Zaman ki.........858.241
Adını Feriha Koydum ..............815.629
Kuzey Güney...........................685.765
Behzat Ç .................................426.398
Lale Devri................................343.954
Leyla ile Mecnun ....................220.719

habertürk

Son düzenleme:
dur bende bakim habertürk yapmış bilmiyom ayrıca vadinin bi kurtlar vadisi bi de kurtlar vadisi pusu sayfası var ikiside 1.800.000 civarında

- - - Ekleme - - -

2.pis yediliymiş 1.400.000 binle habertürk bi haberinde doğru olsun be

Pis Yedilinin bile 1.400.000 hayran yaptığı facebooka fazla aldanmamak gerek :D

İnternet işte çoluk çocuğun eline geçiyor. Pis Yediliyi bile beğeniyorlar :D

Pis Yedilinin bile 1.400.000 hayran yaptığı facebooka fazla aldanmamak gerek :D

İnternet işte çoluk çocuğun eline geçiyor. Pis Yediliyi bile beğeniyorlar :D

tt olmaksa vadi istewdiği an tt oluyo
face se en çok hayran vadide
reytingse en çok reytingi vadi alıyo
internette izlenmeyse en çok vadi izleniyo
fragmansa vadinin yanından geçen dizi yok
yani anlayacağın rekorlar vadisi...

internet ergenlerin elinde demiştim afk-pis yedili-kvp-kuzey gibi dizilerino lmasında belli:D

ergen dizilerini savunmadığım için alınmıyorum :D ergenler gibi en iyi efsane bnm dizim demiyorum aynaya bakın biraz

Mürsel severler sayfası 1 milyondan fazla polati geçmiş yani :) araştırma tam olarak iyi yapılmamış

Son durum:

Vadi: 1.931.701 - 1.838.970
MY: 1.161.616
ÖBGZK: 863.620
Kuzey: 670.023