ee panpa my en tepedeki dizi olduğundan her yerden haber yağıyor aynı şeyi açmıyorumtamam ama senin my konuların arasında devede kulak bile deil panpa
ee panpa my en tepedeki dizi olduğundan her yerden haber yağıyor aynı şeyi açmıyorumtamam ama senin my konuların arasında devede kulak bile deil panpa
en tepe derken sende msm sirketinden feyiz alıyorsun herhaldeee panpa my en tepedeki dizi olduğundan her yerden haber yağıyor aynı şeyi açmıyorum
yok panpa en en totale bakıyorum global totalen tepe derken sende msm sirketinden feyiz alıyorsun herhalde
şike gitti vadinin özetini bile kimsenin geçemediği ortaya çıktıvadi bu sezon ortalığı yakıp yıkıyorrrrrrrr...özeti bile bir reyting efsanesi...7 i geçen reytingiyle, d kanalın arka sokaklar hariç tüm yapımlarından show tv nin tüm dizilerinden foxun 1 , stv nin 2 atv ninde karadayı hariç tüm yapımlarından fazla izleniyor ..trt de geçen bi yapımda yok özetimizi....ayrıcana şikeli agb nin iptal edilen reytinglerinide ısıtıp durmasın bazı arkadaşlar..onlar bavulu alıp giden agb zamanında kaldı..siz bu günden haber verin...😱😱😱
hayal kurmak serbest
Aslında bir hafta bu şekilde yayınlanmasını ne çok isterim.
aşkı memnu muTürkiye nin reyting rekortmeni dizi Aşk i Memnu dur anlayin artık bunu
Vadi ye ayrica aldığı basarilardan dolayi Tebrikler
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aga sen etiket listesinde varsın biliyosum ya nasıl kaçırmışım anlamadım vadicileri ekliyodum hep kusura bakma valla@takas aga bizide etiketle böyle şeylere
bizim için fark etmez aga biliyosunBu yazıdan kanallar ibret alsın ve perşembe için fazla kasmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?