Kurtlar Vadisi Pusu'ya İki Güçlü Rakip Geliyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Her bölümünde aksiyonu bol olan Kurtlar Vadisi Pusu şuan Türk televizyonlarında olan en iyi aksiyon dizisi.Fakat Kurtlar Vadisi Pusu'ya 2 dişli rakip geliyor.

Yabancı bir diziden uyarlanan İntikam ve yabancı bir filmden uyarlanacak olan 20 Dakika dizileri çıkan haberlere göre içinde aksiyon bulunduracaklar. Özellikle 20 Dakika dizisinin aksiyon sahneleri Kurtlar Vadisi dizisiyle çalışmış olan bir ekip tarafından çekilmiş olması diziye karşı merak uyandırıyor.İntikam dizisinde de dövüş sahnelerinin olacak olması beklentileri arttırıyor.

Hangi dizi kaç reyting alır bilinmez ama bu üç dizinin aksiyon sahneleri ile sürekli kıyaslanacağı kesin gibi.

hayret bi şey ÖZEL

Vadi gibi olamaz bi operasyon müziği yeter onlara

bu haberin farkı yok açılması hata gene aynı tartışmaları çıkaracak sadece

Köşe yazısı bölümüne kendi düşüncelerimi yazarak açtım. Bir sakıncası olacağını yada diğer konularla aynı olduğunu düşünmüyorum.

o yormların hepsi defalarca yapıldı diziler karşılaştırıldı bile

- - - Ekleme - - -

Köşe yazısı bölümüne kendi düşüncelerimi yazarak açtım. Bir sakıncası olacağını yada diğer konularla aynı olduğunu düşünmüyorum.

- - - Ekleme - - -

Ama konusu açılmadı , herkes bir konunun altına yorum olarak yazdı ama ben bunu konu olarak açmaya karar verdim. Neden bu kadar tepki gösteriyorsun anlamıyorum.