Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanalı Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,311
Puanı
1,061
denizz19 yeni bir haber konusu açtı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Kanalı Belli Oldu!

kurtlar-vadisi-pusu-nun-kanali-belli-oldu-2380565.jpeg

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği ve geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan, başrolde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili beklenen karar geldi.​

Kanal D'den ayrıldığı yönünde haberler çıkan ve yeni sezonda da başka bir kanal aradığı söylenen dizinin yuvada kaldığı öğrenildi.​

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonuyla Kanal D'de.​
Orijinal formatta oku

Gecenin bu saatinde " has.." ile başlayıp "ulan" ile biten bir cümle kurmak istemiyorum :A Buram buram spekülatif bir haber kokuyor :A

Bence gerçekliği tartışılacak bir haber. Resmi açıklama olmadan hiç bir şeye inanmamaya alıştım bu yaz. Tabi transfer döneminin bunda etkisi büyük. :A

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonu için oyuncu transferleri devam ederken bugün itibari ile Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.

Darbe filmi için izin alınamadığı için ekip yeni sezon için devam kararı almıştı.Ancak bugün dizi ekibine gelen bilgiler üzerine ''Kurtlar Vadisi Darbe'' filminin tüm yayın izinleri kabul edilmiştir.
Ekip bu izin haberi üzerine hemen darbe filmi için harekete geçti.

Son olarak darbe filminin çekilmesi için Kurtlar Vadisi Pusu,bu sezon yayın hayatına ara vermiştir.Ancak 2017'de yayın hayatına son hızıyla devam edecektir!

Kesin Bilgidir ; Tüm Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerine duyurulur!

" Kanal D'den ayrıldığı yönünde haberler çıkan ve yeni sezonda da başka bir kanal aradığı söylenen dizinin yuvada kaldığı öğrenildi."

Bu cümle bile haberin nasıl bir spekülasyon oldugunu gösteriyor. Sonuçta haberler havadan gelmedi Kanal D'den ayrıldıgını PanaFilm kendisi açıkladı...

Ha ama şöyle birşey var Pana Film yeniden Kanal D'ye geri dönüş yaparsa çok yanlış olur açıkcası. Tepkileri biliyorlar izleyicinin ve Kanal'dan boşuna ayrılmadıklarıda ortada bir sorun yaşanmış elbetti. Vadi'ye yakışmaz açıkcası koskoca efsaneye kanal'mı yok sanki ( gerçi efsaneyi Cahit K. denilen kertenkele senaryosu ile Yusuf vs vs . ile bitirdi... ) Tamam sakinim küfür etmicem ...

" Kanal D'den ayrıldığı yönünde haberler çıkan ve yeni sezonda da başka bir kanal aradığı söylenen dizinin yuvada kaldığı öğrenildi."

Bu cümle bile haberin nasıl bir spekülasyon oldugunu gösteriyor. Sonuçta haberler havadan gelmedi Kanal D'den ayrıldıgını PanaFilm kendisi açıkladı...

Ha ama şöyle birşey var Pana Film yeniden Kanal D'ye geri dönüş yaparsa çok yanlış olur açıkcası. Tepkileri biliyorlar izleyicinin ve Kanal'dan boşuna ayrılmadıklarıda ortada bir sorun yaşanmış elbetti. Vadi'ye yakışmaz açıkcası koskoca efsaneye kanal'mı yok sanki ( gerçi efsaneyi Cahit K. denilen kertenkele senaryosu ile Yusuf vs vs . ile bitirdi... ) Tamam sakinim küfür etmicem ...

O kırmızı cümle benim kendi cümlem ama dışarıdan alınan değil. :)

Aynen aga KanalD ile yeniden yapılacak olan en ufak bir görüşme kemik kitlede infial yaratır. Koskoca efsane paspas mı lan al gülüm ver gülüm oynatıyorlar. Darbe olayından sonra Vadiye yoğun ilgi oldu. Bunu fırsata çevirmek isteyen çakallarla yeniden masaya oturulması bize zarar verir. Herkes dalgasına baksın bundan sonra KanalD ile aynı cümlede bile geçmemeli Vadi. Haber doğruysa rezillik olur bu sezonu netten izlerim.

total d:

pazartesi : babam ve ailesi
salı: hayat şarkısı
çarşamba : poyraz karayel
cuma : arka sokaklar

vatan haini ile kvp nereye şapacaklar aman sığacaklar :A hiçbir kanal (trt hariç onun parası sınırsız:F) yeni sezondaki reyting dağılımını görmeden vadi gibi pahalı bir işi almaz:D

Dün haberi görmüştüm ve sevinmiştim :A acıcaktım ama kvp bölümünde konuyu paylaştikları için açmadım:X

Neden sevindim çünkü kvp perşembe yayınlanacaktı. Kanal benim izlediğim dizi Bodrum Masalını cmts gününe filan yollayacaktı (ki cumts günüm dolacaktı) Star tvde perşembe günleri Anne dizisini yayınlancaktı ve en az 8 reytingle zirvede olacaktık her hafta:A @Yiğitt

Dün haberi görmüştüm ve sevinmiştim :A acıcaktım ama kvp bölümünde konuyu paylaştikları için açmadım:X

Neden sevindim çünkü kvp perşembe yayınlanacaktı. Kanal benim izlediğim dizi Bodrum Masalını cmts gününe filan yollayacaktı (ki cumts günüm dolacaktı) Star tvde perşembe günleri Anne dizisini yayınlancaktı ve en az 8 reytingle zirvede olacaktık her hafta:A @Yiğitt
Haberin doğruluğu yok bile, Kanal D'nin yeni sezon takviminde KVP yok. 2017 sezonu belki olur ama şimdiden anlaşma sağlayacak halleri de yok.

Balon haber. :D

Eylül 2017 ye kadar vadi yok

Yalan haber sanırım.

Eylül 2017'ye kadar Kurtlar Vadisi Pusu ekranlarda olmayacak diye biliyorum, olursa da kanalı Kanal D olmaz bence. :) Bu sene Kurtlar Vadisi Darbe filmi çıkacak diye biliyorum zaten, izinlerini de almışlar sanırım.

total d:

pazartesi : babam ve ailesi
salı: hayat şarkısı
çarşamba : poyraz karayel
cuma : arka sokaklar

vatan haini ile kvp nereye şapacaklar aman sığacaklar :A hiçbir kanal (trt hariç onun parası sınırsız:F) yeni sezondaki reyting dağılımını görmeden vadi gibi pahalı bir işi almaz:D
zaten alsalar bodrum masalını koymazlardı perşembe cuma saat 00.15 boş @denizz19 çıldırdın her halde

Vadiyle ilgili resmi açıklama dışında çıkan her haber YALAN
dizinin oyuncusu defne samyeli ve pana film yöneticisi mehmet canpolat bizzat açıkladı. Kurtlar Vadisi Pusu eylül 2017 ye kadar ara verdi film çekilecek. Konuyu kilitleyin @denizz19

Pana'dan zaten resmi açıklama geldi bu yıl kesin olarak yokuz yukarıda arkadaşların belirttiği gibi vadi ile ilgili hiçbir dedikoduya kulak asmamak lazım pananın resmi açıklamaları dışındakileri dikkate almayın panada kesin olarak yokuz dedi 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...