- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
özgür tezel kimSaruhan ve Özgür Tezel geliyor
Oh be şükür kavuşturana neredesin aga ya özlettin kendini
özgür tezel kimSaruhan ve Özgür Tezel geliyor
Oh be şükür kavuşturana neredesin aga ya özlettin kendini
tamam da pana filmin sahibide değişti asıl farklılık burda 😀bizim bünyemiz bu kadar süprizi kaldırmaz çok uzun zamandır durağandaydık)))seninle yazışmalarımızda hep kanal d faktöründen bahsettim demek ki neymiş at sahibine göre kişnermiş
BAK BİRAZ EVVELDE YAZDIM BU SÖZÜ YABANA ATMA AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNERtamam da pana filmin sahibide değişti asıl farklılık burda 😀
tamam abi güzel ve doğru olan bir söz , ama pana nın sahibi necati şaşmaz artık bir hatırlatayım dedim 🙂BAK BİRAZ EVVELDE YAZDIM BU SÖZÜ YABANA ATMA AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER))))) BENCE OLAY BUDUR
bende sana şunu sorayım bu andy garcia transferleri neden hep kanal d de iken oluyor acaba sende buna cevap ver bakiiiimmmtamam abi güzel ve doğru olan bir söz , ama pana nın sahibi necati şaşmaz artık bir hatırlatayım dedim 🙂
tamamen senaryo gereği işte 2015 senaryosu ama ilginç bir tesadüf olmuş 🙂bende sana bu andy garcia transferleri neden hep kanal d de iken oluyor acaba sende buna cevap bakiiiimmm))))
sen ona senaryo gereği dersin bende kanal kalite farkı derimtamamen senaryo gereği işte 2015 senaryosu ama ilginç bir tesadüf olmuş 🙂
bir başkası da hepsinin etkisi vardır der olay biter 😀sen ona senaryo gereği dersin bende kanal kalite farkı derim))
zaten bu bir bütündür bütün güzelliklerin bir araya gelmesiyle iyi birşeyler ortaya çıkarbir başkası da hepsinin etkisi vardır der olay biter 😀
nasıl da hortladı hemenofffffffffffffffffffff bu haberin üstüne 8 kova soğuk su içilirrrrrrrr...içelimki erken öten kuşun kafasını kesmesinlerrrrrrrrrrrrrr..
yaaaaaaaaavvvvvvvv bu andy garcia neyin nesi oliiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyiiii..sharon yengemiz nerde kalddddddiii..
Vadinin reklama ihtiyacı yok bazı diziler gibi tüm hafta haber yapılıp 9 da kalacak değil yanasıl da hortladı hemen
bu saatten sonra işleri zor mesut yarın reklamları da kurtaramaz:ÇX
o diziler kendisi haber oluyor bir çabaları yok haber olmak içinVadinin reklama ihtiyacı yok bazı diziler gibi tüm hafta haber yapılıp 9 da kalacak değil ya
Ben açtım haberi niye sinir oluyonŞu dizi nerden geldi kanal D'ye her haberde sinir oluyorum.Zirveyi elbet değiştirenler çıkar bence bu akdar iddia boşa.
Beyaz karanfil mi zirveyi alacakŞu dizi nerden geldi kanal D'ye her haberde sinir oluyorum.Zirveyi elbet değiştirenler çıkar bence bu akdar iddia boşa.
Ben açtım haberi niye sinir oluyon
Beyaz karanfil mi zirveyi alacak
hüsne zirveyi alacakBeyaz karanfil mi zirveyi alacak
Vadi son iki senedir kaliteyi baya bir bırakmıştı ondan düşmüştü tam bu yılda fos çıkacak derken Andy Garcia Saruhan Hünel birkaç oyuncu daha geldi.Senaryoya süepr bir isim aldık.Yani Vadi ilk bölümde 15 almazsa bende sizin dediklerinizi kabul edecemKonu sende değil ki konu Vadi'de belirttim zaten bunu. Yani bir Kanal D'ciler karşıydı şu diziye onlarda gitti tam oldu yani.@Bully ne hala geldi.
Geçmişte alanlar oldu yine çıkar birileri.
Hüsne kim ki Polat abimizi zirveden indirecekhüsne zirveyi alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?