Kurtlar Vadisi Pusu'dan 'B' Planı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
11 Eylül'de Kanal D ekranlarında yeni sezonuna merhaba diyecek olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi için Mesut Yar'ın B Planı ortaya çıktı. Mesut Yar yazısında ''Polat Alemdar'ın tek olmayacağını , ekip arkadaşlarının ise çok sürpriz isimlerden oluşacağını'' dile getirmiş. Mesut Yar'ın yorumuna göre de Kurtlar Vadisi Pusu bu yıl daha aksiyonlu bir sezonu yaşayacağını , perşembenin zirvesinin yine değişmeyeceğini belirtmiş. Dizinin yeni transferleri ve sürpriz isimleri ise merakla bekleniyor.

Son düzenleme:
öncelikle favori üyeliğin hayırlı olsun bol vadi haberleri yapman dileğiyle

Geçen sezon aldığım duyumlara göre Kurtlar Vadisi Pusu'nun seneryosu pek beğenilmemiş,bu sezonun daha iyi geçmesi dileği ile...

cidden bizde birşeyler bekliyoduk ama bu kadarı cidden fazla oldu
bizim bünyemiz bu kadar süprizi kaldırmaz çok uzun zamandır durağandaydık
)))seninle yazışmalarımızda hep kanal d faktöründen bahsettim demek ki neymiş at sahibine göre kişnermiş

offfffffffffffffffffff bu haberin üstüne 8 kova soğuk su içilirrrrrrrr...içelimki erken öten kuşun kafasını kesmesinlerrrrrrrrrrrrrr..

yaaaaaaaaavvvvvvvv bu andy garcia neyin nesi oliiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyiiii..
sharon yengemiz nerde kalddddddiii..

Saruhan ve Özgür Tezel geliyor

Oh be şükür kavuşturana neredesin aga ya özlettin kendini

vay vay vay nerelerdsin sen kaçak
))))) hoşgeldin sefalar getirdin

Andy Garcia Yüce Majeste olabilir yada Büyük efendi. Sharon daha gelmedi ona da sıra gelir

sagolun agalarrrrrrrr..ben 80 yılda geçen hallay kuyrukluyıldızı gibi oldum bu aralarrrrrr...çok şanslı vadicilersinizki bu geçişim size denk gelmiş...

laaaa kaç tane yüce majeste varr..sokaktan geçeni yüce majeste yapcaklar bu gidişleeeee..kör şeytana kurşunnnnnnnnn.......abbbbbbbbbooooooooooo😱😱😱