Kurtlar Vadisi Pusu'da Flaş Ayrılık!

Diziyie yeni kadın oyuncu katılır mı?

• Kullanılan toplam oy
    4
  • Anket kapatılmış .

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,160
Puanı
1,061
Efsane Dizi Kurtlar Vadisi Pusu`nun merakla beklenen 252.bölüm fragmanı yayınlandı.Fenomen dizi yeni bölümüyle kendi gününde kendi saatinde Kanal D`de yayınlanacak.

Dizide bir flaş bir ayrılık da gerçekleşti.Leyla karekteri canlandıran Çiğdem Batur Vadide Polat Alemdardan ayrılıyor.Başarılı oyuncunun diziden ayrılması sonucunda diziye yeni bir kadın oyuncunun dahil olup olmaması da merak konusu

Çizgi film gibi polat kimi sevse ya ölüyor kadın ya ayrılıyor vah o kadınlara
bi evlendirip yuva kurduramadık şu adama

Dizi için önemli bir isimdi, ayrılması kötü olmuş. Kendisine yeni projelerinde başarılar.

kaynak ne öyle birşey yok yalan yanlış şeyleri haber diye yazmayın

Her nefis ölümü tadacaktır. leyla da illa ki bundan nasibini alacaktır
)) ama şimdi deil
))))

bu sezon leylanın diziden çıkıcağı zaten belliydi gerçekten polatla evleneceğini düşünenler olduysa eğer vadiyi dikkatli izlemiyorlar demekki

ayrıca leyla tam 5 sezondur vadide sadece vadiye giriş yaptığı 6.sezon ulubey sezonunda leyla önemli bir karekterdi 7.sezon tnt sezonu koskoca savcı kimliğinden çıkıp bebek bakısı kimliğine büründü 8. sezon 10.yılımızda polatla araları açılmaya basladı polat zaten maske falan derken o sezon varmı yokmu belli değildi 9.sezon geçen yıl zaten leyla polat aşkı hiç görülmedi bu sezon 10.sezonda ise leyla yine konuk oyuncu konumunda leylanın önemli rolde olduğu tek sezon 6. sezondur
7.8 sezonlarda leyla karekteri önemini yitirmeye başlamıştır
9.10 son 2 sezondurda leyla konuk oyuncu yan oyuncu konumundadır
çıkıcağını zaten biliyordum ama sezon finalinde olur demiştim bu hafta gitmesi çok isabet oldu sezon finalini leylaya ayırmamış olucaklar
adaşım çiğdemciğime emekleri için teşekkürler

senin bu kronoloji titizliğine hayranım
)))) nerdeyse hangi sezonun kaçıncı bölümünde polatın leylayı öptüğü sahneyi söyliyeceksin
))) tabi konu adaşın ve hemcinsin olunca ehemmiyet artıyor demek ki
))))

bu hafta falan değil uydurma diyorum yalan işte anca boşa konuşulsun burda

hahahah ayy abişkom polat elif dışında vadide kimseyi sevmedi

pusuda ahu toros çıktı karşımıza polat ölmüş olan elif için ahuyu red etti
sonra ebru geldi polat ilk kez seni seviyorum dedi ebruya onuda elif seni seviyorum diye söyledi
sonra leyla geldi zaten leyla polat aşkı diye birşey yok 7.sezon tnt sezonunda ölümsüz aşkı elif eylülün ismini vermiş olduğu kızına leyla annelik yapmaya başlayınca polatında işine gelmiştir 10.yılımızda zaten polat leyla aşkı kaybolmuştu geçen yıl ve bu sezon aşk diye birşey son bölüme kadar yoktu ondda leyla çıkıcak
5 sezondur vadide leyla polatla sadece tnt sezonunda aşk yaşadı onuda polat kızına anne aradığı içindi geriye kalan 4 sezonda polat leyla diye birşey yok açıkcası benim gibi didikliye didikliye vadi izleyende pek kalmadı genel vadiciler bölümlük değerlendirme yapıp bir bölümde olan bir olayla tüm geçmişi unutup kör gözlerle izliyorlar
ben bir olay yaşandığında tüm geçmiş sezonları didikliyorum

Aynen böyle. Uzun zamandır izlemiyorum ama Safiye karakteri de resmen bebek bakıcılığı yapıyor.

@S.G.A.T. aga bu haberin doğru olduğunu düşünmüyorum böyle bişey olsa kaynaklar daha önce söylerdi muhtemelen leylanın hasta olduğunu düşünerek millet yine vadi üzerinden hit yapma peşinde ama senin suçun yok tabi gördün açarsın

daha 2 hafta önce tüm büyük haber siteleri vadi bitiyor diye haber yaptı uyduruk bi sitenin uydurmasıyla pana film anında cevabı yapıştırdı bitmesi söz konusu bile olamaz diye

bende doğru olduğunu düşünmüyorum çiğdem abla bence ayrılmayacak diziden

@S.G.A.T. aga bu haberin doğru olduğunu düşünmüyorum böyle bişey olsa kaynaklar daha önce söylerdi muhtemelen leylanın hasta olduğunu düşünerek millet yine vadi üzerinden hit yapma peşinde ama senin suçun yok tabi gördün açarsın

daha 2 hafta önce tüm büyük haber siteleri vadi bitiyor diye haber yaptı uyduruk bi sitenin uydurmasıyla pana film anında cevabı yapıştırdı bitmesi söz konusu bile olamaz diye
Abi a google`a televizyon haberleri yazdım ilk karşıma bu site çıktı.İlk haber de buydu.Ben de baktım forumda açılmamış açayım dedim

@takas

Baktım başka sitelerde de var.Kaynak da sağlam.

Son düzenleme:
aga sen normal bişey yapmışsın ama haber büyük ihtimal sallama