Kurtlar Vadisi Pusu'da Ayrılık

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
139,234
Puanı
1,061
Bu sezon eski sezonlara oranlar düşük bir grafik çizen ve Kara,Abdülhey gibi önemli karakterlerini kaybeden Kurtlar Vadisi Pusu'da bir ayrılık daha yaşandı.

Dizide Baltazar karakterini canlandıran Murat Aydın diziden ayrıldığını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde Irmak Su adında bir kızı olan oyuncu dizide kendi ölüm sahnesinin çekileceğini söyledi.
fft107_mf4232132.Jpeg

@Çiğdem- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @Bully @sokak sanati @vadikızı @cookies

ohhhhhh sonunda kurtulduk :Z:Z:Z
koskoca kurtlar vadisinin 2 sezondur kötü karakter olarak bu herifi dizide tutanlara öncelikle yazıklar olsun sonunda kurtulduk çok şükür🙂

Kendi açımdan bundan sonra izlemeye değer projelerde yer almasını diliyorum.:):)

koskoca kurtlar vadisinin 2 sezondur kötü karakter olarak bu herifi dizide tutanlara öncelikle yazıklar olsun sonunda kurtulduk çok şükür🙂
işte senin dediklerini yaptıkça dizi düşüyor kız :F bu arada takası,chinayy,xantierı,maskeliyi falan etiketle çoğyla engelliyim ben :F

onlar biliyor cnm sen geç kaldın yine :F:F:F
niye haberi çıkmadı o zaman:F

Kendi açımdan bundan sonra izlemeye değer projelerde yer almasını diliyorum.:):)
my de figurandı yeniçeri ağalarından biriydi kellesi fış gitmişti sülo affetmemişti polat 2 yılda yok edememiş:A neyse figuranlıktan yan karaktere bir dahakine başrol olur herhalde:F

niye haberi çıkmadı o zaman:F

my de figurandı yeniçeri ağalarından biriydi kellesi fış gitmişti sülo affetmemişti polat 2 yılda yok edememiş:A neyse figuranlıktan yan karaktere bir dahakine başrol olur herhalde:F
dün twwetter hesabından açıklamıştı ama haberi bugün çıkmış demekki ayrıca muhteşem yüzyılı işin işine sokmasan şaşırırdım gerçekten ayy iyiki konuyu muhteşem yüzyılın oyuncusu vadiden ayrıldı diye açmamışsın
:F:F:F

dün twwetter hesabından açıklamıştı ama haberi bugün çıkmış demekki ayrıca muhteşem yüzyılı işin işine sokmasan şaşırırdım gerçekten ayy iyiki konuyu muhteşem yüzyılın oyuncusu vadiden ayrıldı diye açmamışsın
:F:F:F
olabilirmiş aslında my yorum konusuna bak kız kaç gündür uğramıyon tüm mesajları oku ccevap yaz kırmayayım bacakalrını :A

Miran'in ölümünden sonra birinin ölmesi gerekiyordu. Tilki gibi güclü bir karakteri öldürmemek icin Baltazar gidiyor

Diziden ayrılması hem kendisi için hem dizi için iyi oldu. Diziyi izleyenler tarafından bir türlü sevilmedi. Umarım iyi bir işle geri döner.