Kurtlar Vadisi Pusu Yeni(8.) Sezon Tahminleri

kvp post: 1395172' Alıntı:
Sanırım forumu bıraktı

aga bırakıcaktım da vallahi sizin için bırakmıyorum yoksa ne işim olur
benim banım ne zaman açıldı dün mü

yeni sezonun ilk başlarında polat gözükmez daha sonra gözükür olay aydınlanır poyraz ihtiyarlar tapınakçılar bunların akıbeti nolur bilmiyorum karaları zülfikar ağa kurtaracak bence inanılmaz bi merakla bekliyorum efsane dizinin efsanevi 11.yılını

Resim Vadisi Adminine bomba bilgi gelmiş ve %100 kesinmiş eski karakterlerden bomba bir isim diziye tekrar dönüyormuş büyük ihtimal doğu bey olucak @takas @XanTier @çocuklarduymasın @kvp

34rcp44 post: 1439011' Alıntı:
sence kim gelicek

aklıma direk tilki andrei geldi onun dışında ölümü net olmayan doğu bey olabilir ama sanmam pek safiye olmaz o değildir valla bence tilki andrei aga sence kim baya meraklandım ya uyku muyku kalmadı

takas post: 1439017' Alıntı:
aklıma direk tilki andrei geldi onun dışında ölümü net olmayan doğu bey olabilir ama sanmam pek safiye olmaz o değildir valla bence tilki andrei aga sence kim baya meraklandım ya uyku muyku kalmadı

safiye zaten olmaz başka dizide oynuyomuş 2 ihtimal var tilki veya doğu bey bende doğunun geleceğini düşünüyorum

34rcp44 post: 1439024' Alıntı:
safiye zaten olmaz başka dizide oynuyomuş 2 ihtimal var tilki veya doğu bey bende doğunun geleceğini düşünüyorum

aynen bence de 2 sinden biri başka kim olabilir ya pana süprizi sever :D