Kurtlar Vadisi Pusu Yeni(8.) Sezon Tahminleri

34rcp44

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,210
Puanı
610
Bilindiği üzere vadi muhteşem bir şekilde adına yakışır bi sezon finali yaptı.
Peki sizce Polat Alemdar ölücek mi?
Kgt nin başına kim geçer.?
Yeni ihtiyarlarda eski bi sürpriz olur mu?
Karaları ordan zülfikar aga kurtarır mı yada ekip den kayıp verilirmi?
Tahminleri alalım... :D

polat ölmez kesinlikle
yeni heyet toplanır
kgt nin başına akif geçmesin kim geçiyosa geçsin sinir oluyorum.......
karaları zülfiakr ağa kurtaracak

Polat farkettiyseniz kapıya doğru bakıyor. Bence polat ölmeden önce kapıya bakarken kapı açılacak ve içeri birisi girecek tahminim Aslan bey,Doğu bey den birisi bu giren kişi Âkif'i durduracak. Yani demek istediğim polat ölmeyecek emin olabilirsiniz

Polat farkettiyseniz kapıya doğru bakıyor. Bence polat ölmeden önce kapıya bakarken kapı açılacak ve içeri birisi girecek tahminim Aslan bey,Doğu bey den birisi bu giren kişi Âkif'i durduracak. Yani demek istediğim polat ölmeyecek emin olabilirsiniz

aga bu konuyu açan kişi senmisin yoksa kopyala yapıştır mı yaptın :D
Polat ölmeyecek analizim

Benim anlamadığım Polat Alemdar "Soy" kitabının Bitlis'te olduğunu nereden biliyordu?

Senaristler olayı çok iyi bağladı şu konuda:

Ben "Heyetin artık her şeyini öğrendik, eskisi gibi gizemli olacaklar mı acaba dizide?" diye düşünüyordum. Ama senaristler heyetin eskisi gibi gizliliğini sağladı. Gizlilikten kastım bizim bilmemiz yani Polat'ın ya da başkalarının bilmesi değil.
Bu sezona kadar biz İhtiyarlar Başkanı'ndan başaksını tanımadık. 8. sezonda da öyle olur muhtemelen.

çocuklarduymasın post: 1394276' Alıntı:
Annemin Yorumu:
Akif ipi bırakacak.Polatı hemen hastaneye yetiştirecek.Polat iyileşecek.

Bende annemlere aynı görüşteyim :)

olabilir aga

- - - Ekleme - - -

ama ben daha farklı şeyler bekliyorum

Daha izlemedim ama Polat ölmez bence sezon finalini izledikten sonra 8. sezonun tahminini yapıcam.

mrt-06 post: 1394613' Alıntı:
Daha izlemedim ama Polat ölmez bence sezon finalini izledikten sonra 8. sezonun tahminini yapıcam.
Bir türlü izliyemedin sende :T:

- - - Ekleme - - -

Yakamoz-Asi post: 1394646' Alıntı:
Böyle olursa bence hic güzel olmaz :T:
Bencede hiç güzel olmaz ama başka ihtimal gelmiyor aklıma

@AlemTo senin yorumları alalım aga :D

kvp post: 1394612' Alıntı:
Aga bence Polat kendini öldü gösterecek

Akif öldü gibi gösterecek her yerde izliyorlar ya ameliyathaneden çıkarken öldü diyecek.Sonra belki küçük bir cenaze sahnesi hazırlarlar.2-3 bölüm sonra Polat karşımıza İhtiyarlar Başkanı olarak çıkar

Son düzenleme:
çocuklarduymasın post: 1394735' Alıntı:
@AlemTo senin yorumları alalım

- - - Ekleme - - -

Akif öldü gibi gösterecek her yerde izliyorlar ya ameliyathaneden çıkarken öldü diyecek.Sonra belki küçük bir cenaze sahnesi hazırlarlar.2-3 bölüm sonra Polat karşımıza İhtiyarlar Başkanı olarak çıkar

Bence böyle yapmazlar