Kurtlar Vadisi Pusu Ta 2007'de Bilmiş!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XanTier
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,292
Puanı
1,060
Reyting'te Şikeyi 2007'de Bilmiş!!!

Hatırlayacağınız gibi geçen sene birçok dizinin reytinginde şike yapıldı iddiası çıkmıştı. Ve reyting ölçen şirket değişince aradaki inanılmaz fark ortaya çıkmış ve şike kanıtlanmıştı.

Ben zamanında Vadi'yi izlemediğim için şimdi yeniden izliyorum. Ve birçok şeyin şu anda çıkmış olduğunu farkediyorum. Onlardan birisi ve önemli olanlardan birisi bu.

Davut Tataroğlu (yani Aydın Doğan) reytinglerle oynanmasını istemiş. Buyrun:

Moderatörün son düzenlenenleri:
oha kişileri karalamada són nokta istedigimiz kisi hakkında istedigimizi iddaa edebiliyormuyuz

Elini kolunu sallaya sallaya gezmedi zaten :D İZlemediğin için bilmezsin :D

izlemesem bilmezdim herhalde gerçekte bunun cezası vardır ya da yapan el altından öldürtülr

Polat öldürtülemeyeceğine göre başka şeyler yapıldı. Mesela karısı öldürtüldü. Çocuğu, kızı Elif bebekken alınıp hristiyan bir şekilde byütüldü

vadi gerçeklerdir yine yapmış yapacağını helal olsun

Haklı çıkmaya çalışmışsın ama fayda yok :ok:

Vadi'nin gerçek konuları işlediğini sen de biliyosun ben de. Ama dizi olduğunu unutan yok.

- - - Ekleme - - -

Gerçek diye dizi olmuyo mu? Her şey mantığa uygun mu olmalı?
Bu kadar mantıksızlığa rapmen hala izleniyosa sebebi vardır mutlaka.

kvp farkı ....bu dizinin etkileri yıllanmış şarap gibi...yıllar geçtikçe değerleniyor...(H)

hızlı kardeşim gelmiş şimdi bikaç maddeyle cevap verir :D aga uğramışken bi rekorlar konumuza 10 madde daha yollarsın artık ben perşembe günü düzenleyecem hepsini

- - - Ekleme - - -

hızlı kardeşim gelmiş şimdi bikaç maddeyle cevap verir :D aga uğramışken bi rekorlar konumuza 10 madde daha yollarsın artık ben perşembe günü düzenleyecem hepsini

Kahramanı Mahkemeler Değil Tarih Belirler! diye bi söz var Vadi'de
Gerçekleri Mahkemeler Değil Vadi Belirler! diye değiştirdim nası olmuş :A

- - - Ekleme - - -

xemrexxx. Tam bu tartışmaya uygun bi madde var :A

20.)BirçokSiyasi, Sosyal, Ekonomik Olayı Önceden Tahmin Ederek Dizide Yer Veren, Gerçekleri Anlattığı İçin Kimi Kesimlerce Yapımcısı Tehdit Edilen, Köşe Yazarlarınca "Gelecekten Haber Veren Bir Haber Bülteni" Gibi Yakıştırmalar Yapılan, Siyasilerin Dahi Büyük Bir İlgiyle Takip Ettiği, Karanlık Güçler'in Ülkemiz Üzerindeki Oyunlarını Ortaya Çıkaran ve İzleyicilerine Aktaran Tek Dizi.

-Türkiye'de cumhurbaşkanlığı seçimini parlemento yapar yani milletvekilleri seçer bu uygulama 2007 de referandumla değişmiştir.yıl 2005 delı hikmet polis sorgusunda polisle konuşurken cumhurbaşkanını halkın seçeçeğini öngörmüştür.yani tam 2 yıl evvelinden öngörüleri gerçekleşmiştir.
-Milli tank olan "Altay tankı" sergilendi ve bu törene Cumhurbaşkanı, Genelkurmay başkanı ve bazı bakanlar katıldı. Birçok üst düzey yetkilinin katılacağı bu tip organizasyondan kurtlar vadisi bikaç hafta önce dizide yer verdi.
-Dizide danıştay saldırısını iskender büyük yaparken onun temsil ettiği karakter veli küçük gerçek hayatta bu suçtan dolayı tutuklu
-Başbakana yapılacak suikastı önceden bilen bir dizi.Türkiye deki karanlık güçlerin oyunlarını,Türkiye'nin karışması için herşeyi yapanların oyunlarını ortaya çıkarmaya devam eden bir dizi.

Altay Tankı!!!!!!!!
Kurtlar Vadisi Pusu'da büyük olay

Kurtlar Vadisi SALDIRIYI BİLDİ
Pkk'nın Lideri Degişti! Kurtlar Vadisi Önceden Bildi/
Kurtlar Vadisi Pusu Yeşil'in sorgulanacağını önceden bildi
Kurtlar Vadisi Bombayı Önceden Nasıl Bildi?
Vadi Suriye Meselesini 8 yıl önceden bilmişt
Kurtlar Vadisi'nin geleceği bilmesi
Vadi Gümrük Baskınları`nı Önceden Bildi!
Kurtlar Vadisi Taksim'deki bombayı önceden nasıl bildi?
Kurtlar Vadisi önceden bildi
Kurtlar Vadisi yine bildi haberi
Vadi Yine Bildi
Kurtlar Vadisi Pusu: Kurtlar vadisi yine bildi
Vadi yine bildi (!)
Kurtlar Vadisi Pusu Yine Bildi!
Kurtlar Vadisi yine mi bildi?
hKurtlar Vadisi TSK Köstebeğini Nasıl Bildi?
Vadi, 3 gün önce bildi!
Vadi Silivri'deki ölümü 3 gün önce bildi
Kurtlar Vadisi Başbakan'a suikastiönceden nasıl bildi?
Vadi, Erdoğan'a suikastı önceden bildi

*Kurtlar Vadisi Pusu neleri bildi?
-Türkiye’yi bir çetenin idare ettiğini
-Kaotik eylemlere girişmek için kolları sıvadığını
-Uğur Mumcu cinayetini (İskender Küçük başta PKK olmak üzere tüm bağlantıları çözen gazeteciyi İslami örgüt tarafından aracı havaya -uçurularak öldürüyor)
-Hrant Dink suikastini
-Danıştay saldırısını (İskender Küçük İslamcı vatansever gruplarca yaptırılmış gibi gösteriyor)
-Gazi Mahallesi olaylarını (İskender Küçük Muro’ya kenar mahallelerde bombalı eylemler yaptırmak istiyor, ateş açtırıyor)
-Ergenekon PKK bağlantısını
-Rahip Santoro cinayetini
-Kahramanmaraş katliamını
-Malatya’daki kitapevi suikastini
-Ordunun Amerika’dan vazgeçip yüzünü Rusya’ya döndüğünü (İskender Polat’la konuşurken “Önceden ABD dost idi, şimdi onlar düşman Rusya dost” der...)

Son düzenleme:

- - - Ekleme - - -

vadiye laf edenleri türk hekimlerine emanet ediyorum artık ben...o kadar madde çıkardık efsane rekor olarak ama nafile...rekora doymuyor vadi....canım çekti yatmadan bir 10 tane daha yazayım da boş yer kalmasın defterde...(e)