Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Tüyoları-Bomba!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çoğu zaten elimizde olan müzikler olacaktır. Sadece orijinal olacak çıkanlar

Her hafta da aynı süreyi tutturmayı başarıyolar, tebrik etmek lazım
aynen yanlışlıkla bi 5 saniye falan fazla bile olmuyo

gökhan kırdar kesinlikle 1 numara tarıtşmasız kralı bu işin

29-31 arası

Zaten bir saniye içine 15 tane sahne sığdırıyolar, saniye hesabı yapmak kolay olur
yok aga 27 saniye falanda oluyor arada

aga adam king 1 numarada benim gözümde yani ama baezen herhalde yeterince ilgilenmiyor
Sevmediğim iki yönünden birisi. Öteki de çok fazla müzik var bölümde. 100 dakikalık dizinin 95 dakikası müzikle geçiyor kısık bile olsa. Arada bi dinlendirmek lazım.
Konuşmalarda falan sessizliği arıyor insan, arkada sessizce çalınca rahatsız etmiyor, ama dikkat edince de pek güzle olmuyor. Onun dışında on nomero.

aga müzik hep olmalı müzik olmadığı zaman güzel olmuyor. çok müzik yapıyor ve böylece çoğu mükemmel müziği kullanamıyor

Bu işten anlamıyosun diyorum. 95 dakika müzik çalınca daha çok müzik kullanılacağını düşünmek gibi bir düz matık yürütmüş olmanı hiç saymıyorum bile.

Heyecanı en iyi şekilde vermek için insan psikolojisinden de anlamak gerekir

aga napıyon ya aman dur sakin 😀 , takas a da fazla yüklenme sonuçta bunlar birer evkdir yani her insanın beğeniside değişir
Bazen laf sokulmaya ihtiyaç duyuyor takas, arada bi kaşımak lazım

aga napıyon ya aman dur sakin 😀 , takas a da fazla yüklenme sonuçta bunlar birer evkdir yani her insanın beğeniside değişir
aga illa psikopata bağlayacak beni

olm ne diyon lan çok bilimsel konuşuyorsun
tabi daha çok çalınacak 50 dakka çalsa mı daha fazla müzik çalınır 95 dakka çalsa mı daha fazla müzik çalınır gayet mantıklı bi fikir

psikolojiyi falan geçeceksin aga koyacan coşturan müzikleri aksiyon sahnesinde millet coşacak gizemli sahnelerde koyacaksın en gizemli müzikleri dehşet olacak yani sahneye göre müzik koyarsa üstad vadiyi fena uçurur çünkü her türlü sahneye uygun çeşit çeşit müziklerimiz var

son cümleni kaale almıyorum terbiye sınırlarını aşıyorsun

Konuşma anlarında müzik olmamalı. Ortamın o 'gürültüsünü' duymamız lazım.
Neyse hacı, zaten ben 2 yıla yakındır şu forumdayım, seni daha hiç ikna edemedim. Ettiysem de 1-2 keredir.

Takılmaya gelmiyosun

yok aga bişey demedim kaşınanı kaşırım bende

yav ömer babaların evinde ne gürültüsünü duyacaksın arkadan güzel bi vadi fonu daha iyi olmaz mı

Aynı açıdan bakmıyoruz hacı, boşver
hangi açıdan bakıyosun söyle o açıdan bakayım bende
bak çoğu konuda kendi dediğim doğru demem ama olay vadi ise iddaalıyım karşımdaki sen dahi olsan
açıkla bakalım bekliyorum