Kurtlar Vadisi Pusu mu Deli Yürek mi

Sizce

• Kurtlar Vadisi Pusu

Oy: 10 62.5%
  • Deli Yürek

Oy: 6 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Aksiyonu her şeyiy daha güzel olan Vadi tabiki Kurtlar Vadisi Pusuyu eleştirenler Kurtlar Vadisini göz önüne alarakta cevap verebilir :)

kurtlar vadisiyle deli yürek kıyaslanacak diziler bile değil kurtlar vadisi deli yüreğin 100 gömlek üstü kalitede

güldürme adamı :D tabi komik deli yürek vadinin 100 gömlek altı ve basitlikte bunun sorulması bile komik sırf vadi sevmeyenler deli yürek diyo izlemediklerine adım gibi eminim yav ben ikisini de izledim şu soru vadiye hakarettir ayıptır

Deli Yürek'i izlediğim için Deli Yürek diyorum ama normalde kaç senedirli yayınlanıp hala zirvelere oynuyorsa Kurtlar Vadisi her türlü daha iyidir.

güldürme adamı :D tabi komik deli yürek vadinin 100 gömlek altı ve basitlikte bunun sorulması bile komik sırf vadi sevmeyenler deli yürek diyo izlemediklerine adım gibi eminim yav ben ikisini de izledim şu soru vadiye hakarettir ayıptır

Deli Yürek kaç sene önce çekilmiş bir dizi onuda kat kıyaslamaya o döneme göre büyük iş yapmış efsane olmuş bir dizi ben genelde böyle mafyavari dizileri sevmem ama Deli Yürek çok başkaydı.Herşeyi ile başarılı olmuş ve efsaneleşen bir dizi olmuştur Kurtlar Vadisi'de Deli Yürek'den cesaret bularak yapıldı bence

kilitlensin bu konuya baktıkça gülüyorum :D vadinin bu ülkedeki tek rakibi kendisidir.Deli yürek i tekrarlarından izledim bi acı hayat bi ezel bile değil

- - - Ekleme - - -

Deli Yürek kaç sene önce çekilmiş bir dizi onuda kat kıyaslamaya o döneme göre büyük iş yapmış efsane olmuş bir dizi ben genelde böyle mafyavari dizileri sevmem ama Deli Yürek çok başkaydı.Herşeyi ile başarılı olmuş ve efsaneleşen bir dizi olmuştur Kurtlar Vadisi'de Deli Yürek'den cesaret bularak yapıldı bence

cevap vermeye bile gerek yok gerçekleri sende biliyon.deli yürek mahalle mafyasını anlatan basit bir diziydi bak güzeldi ama vadi gibi ağır bi işle yan yana bile gelemez.ayrıca vadi yeni bi iş değil bu tarz işlerin başlangıcıdır vadinin başardıklarını hiçbir dizi yapamadı rekorlar konusuna bi bak istersen

Ben arasıra vadiyede göz atıyorum ve deli yüreği sürekli izlemiştim. Deli yürekte her kesimden izleyen vardı ama kurtlar vadisi öyle değil. Tamamen şiddet sevenler, yani kısaca 100de 90 ı erkek izleyici. :)

Yapımcıları aynı kıyaslanması yanlış ama vadi daha sansosyonel olmuştu çıktığı dönemde ve hala devam ettiği için açık ara Kurtlar Vadisi. :)

deli yüreği doğru dürüst izlemedim bile....ilk çıktığı zamanlar izleyicisi fazlaydı ama içi boş yapım...k.vadisi ile her bakımdan kıyaslanması bile saçma...kv pusudan da en az 5 gömlek düşük...aksiyon ve heyecanı göremedim ara sıra denk gelen bölümlerinde..belkide derin devleti işleyen ilk dizilerden biri olduğu için o zamanlar revaçta olabilir..ama şimdi fazla diikat çekmiyor..ama filmini beğendim..saçmalık ve abartıya kaçsada bomerang cehennmemi fena değil...dizisi berbat olsada....kv pusu diyorum açık ara...:barbershop_quartet_

Deli Yürekte bir efsaneydi ama Vadiyi geçicek kadar değil

Son düzenleme:
Niye böyle bir kıyaslama ihtiyacı duyuyoruz hep, anlamıyorum. Ama bence de komik Vadi varken Deli Yürek, demek. Sanki Vadi'cilere duyulan hınçtan dolayı Vadi olmasın da kim olursa olsun gibi bir anlayış var bence.