Kurtlar Vadisi'nin geniş bir izleyici kitlesi var. Bu izleyici kitlesi diziden soğumadıkça, bu dizinin biteceğini hiç sanmıyorum. Kurtlar Vadisi'nin izleyici kitlesinin, diziden soğuyacağını sanmıyorum, daha bağlanıyor bile.
Dizide çalisan yüzlerce kisi var. Bunlar teknip ekipte çalisiyor, montaj ekibinde ve reji ekibinde. Bu yüzlerce kisi issiz mi kalsin? Nasil evlerine ekmek götürsünler veya maas alsinlar?
Ben sahsen yüzlerce kisinin issiz kalmasini istemem.
Dizi bitince hiç birinin işsiz kalacağını sanmam Furkan. Necati Şaşmaz ce Gürkan Uygura anında teklif gelir. Ben efsane tadında kalmalıydı diyorum. Efsane olan Kurtlar Vadisi benim için Pusu değil
Bravo bravo bravo bişey diycektim yine tartışma çıkmasın.Yüzlerce kişi dediğin adam 150 Milyon dolarlık projede mi çalışıyor?
kvp yeni versiyon yaparsa hüsrana uğrar halk sevmiyo artık tabi takas trnin neresinde yaşıyorsa orda tapıyolar nerdeyse
Diyosunpolyanna detected
Yaş kaç ?kvp yeni versiyon yaparsa hüsrana uğrar halk sevmiyo artık tabi takas trnin neresinde yaşıyorsa orda tapıyolar nerdeyse
eskisi kadar sevilmiyor. seven kesimin çoğu liseli apaçi tayfası. gerçi millet iplemiyor herkes karı kız derdinde
- - - Ekleme - - -
onur senden büyüğüm abim rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?