Kurtlar Vadisi Pusu 'Motor' dedi!

Kurtlar Vadisi'nin geniş bir izleyici kitlesi var. Bu izleyici kitlesi diziden soğumadıkça, bu dizinin biteceğini hiç sanmıyorum. Kurtlar Vadisi'nin izleyici kitlesinin, diziden soğuyacağını sanmıyorum, daha bağlanıyor bile.

polyanna detected

Dizi bitince hiç birinin işsiz kalacağını sanmam Furkan. Necati Şaşmaz ce Gürkan Uygura anında teklif gelir. Ben efsane tadında kalmalıydı diyorum. Efsane olan Kurtlar Vadisi benim için Pusu değil

pusu çok büyük efsanedir niye mi?
muro iskender cevat ersoy mamoş deli hüsnü muro çeto davut zaza cevher ve yüzlerce efsanevi karakter nasıl çıktı ortaya karakterlerin sinema filmi bile yapıldı muro ve iskenderin kendimize gelelim pusu efsanedir.

kvp yeni versiyon yaparsa hüsrana uğrar halk sevmiyo artık tabi takas trnin neresinde yaşıyorsa orda tapıyolar nerdeyse

Bravo bravo bravo bişey diycektim yine tartışma çıkmasın.Yüzlerce kişi dediğin adam 150 Milyon dolarlık projede mi çalışıyor?

Ne demek istedigini anlamadim.

@RevaN Basrol oyuncular zaten yeni dizi bulur. Fakat Pana Film'e ait olan yüzlerce kisi nasil is bulsun?

Pana Film yeni bir dizi yapar orada çalisirlar belki, ama Pana Film'in KVP disinda pek tutan bir dizisi olmadi maalesef.

10.yılında hala dimdik ayakta 3 konsept 4 sinema filmi ırakla tüm zamanların rekoru kırmış reytingleri toz duman etmiş en çok kazanan dizi niye bitsin

dizi ölse diziyi bırakmayacak milyonlar var sadık izleyicisi bağımlıdır bizim gibi ve asla bırakmaz.

- - - Ekleme - - -

kvp yeni versiyon yaparsa hüsrana uğrar halk sevmiyo artık tabi takas trnin neresinde yaşıyorsa orda tapıyolar nerdeyse

halk sevmiyo ondan tnt de zirveye oynuyo ondan en çok kazanan dizi ondan atv salak ya sevilmeyen vadiyi aldı vay be

eskisi kadar sevilmiyor. seven kesimin çoğu liseli apaçi tayfası. gerçi millet iplemiyor herkes karı kız derdinde

- - - Ekleme - - -

onur senden büyüğüm abim rahat ol

size saygı duyuyoruz herkes sevemez ama sevmiyosanız gelip kışkırtmayın

- - - Ekleme - - -

eskisi kadar sevilmiyor. seven kesimin çoğu liseli apaçi tayfası. gerçi millet iplemiyor herkes karı kız derdinde

- - - Ekleme - - -

onur senden büyüğüm abim rahat ol

abey büyüksün

totalde -1.olabilir ab de kanal d dizisi 1.olur memati ölürse totalde de 1.lik gider

Süper ama ilk resim bu olmamalıydı ayrıca sezon eylülün başlarında başlamalı sabırsızlıkla bekliyoruz