Kurtlar Vadisi Pusu 'Motor' dedi!

legolas9900

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,819
Puanı
710
Türkiye'de ilklere imza atan Kurtlar Vadisi Pusu ekibi tüm hızıyla çekimlere başladı.
Yeni sezonda ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun çekimleri başladı.
130820121644292530109_3.jpg
130820121638466529470_3.jpg

Hayırlı Olsun
Perşembe Gününü İnşallah 1.lik İle Kapatırlar

Hayırlı uğurlu olsun. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonu çok daha farklı olacağını düşünüyorum. Yeni sezonda zirvede yer alacağını düşünüyorum. :)

süper ya başlasın artık bekleyemiyorum en çok beklediğim sezonlardan beri inanılmaz derecede merak ediyom

Gürkan Uygun devam edecek sanırım. Maç esnasında sürekli reklam yapıyorlardı, tabi fırsat bu fırsat. Kurtlar Vadisi Pusu'nun oyuncuları arasında Gürkan Uygun'da geçti. Devam edecek gibi duruyor. Devam etmesi çok iyi olur. :)

Gürkan Uygun devam edecek sanırım. Maç esnasında sürekli reklam yapıyorlardı, tabi fırsat bu fırsat. Kurtlar Vadisi Pusu'nun oyuncuları arasında Gürkan Uygun'da geçti. Devam edecek gibi duruyor. Devam etmesi çok iyi olur. :)

aga ordan bunu çıkaramayız adamlar gürkan uygun yazmasa herkes öldü diyecek öldüyse bile yazılır daha diziden çıktığı kesin değil

Kurtlar Vadisi efsanesini Kurtlar Vadisi Pusu bitirdi. Yeni konseptle başlamaktaki amaçları ne merak ediyorum

İşte kalite budur. :) Başka adlarla yeni diziler.

Dizide çalisan yüzlerce kisi var. Bunlar teknip ekipte çalisiyor, montaj ekibinde ve reji ekibinde. Bu yüzlerce kisi issiz mi kalsin? Nasil evlerine ekmek götürsünler veya maas alsinlar?

Ben sahsen yüzlerce kisinin issiz kalmasini istemem.

Dizide çalisan yüzlerce kisi var. Bunlar teknip ekipte çalisiyor, montaj ekibinde ve reji ekibinde. Bu yüzlerce kisi issiz mi kalsin? Nasil evlerine ekmek götürsünler veya maas alsinlar?

Bravo bravo bravo bişey diycektim yine tartışma çıkmasın.Yüzlerce kişi dediğin adam 150 Milyon dolarlık projede mi çalışıyor?

Dizi bitince hiç birinin işsiz kalacağını sanmam Furkan. Necati Şaşmaz ce Gürkan Uygura anında teklif gelir. Ben efsane tadında kalmalıydı diyorum. Efsane olan Kurtlar Vadisi benim için Pusu değil

ya cenation sen ne diyon vadi en çok kazanan en çok ciro yapan dizi :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato