Kurtlar Vadisi Pusu kesinlikle ATV de!!!

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
991
Puanı
285
Arkadaslar az önce Pana Film ile telefonda görüstüm ve dizi nin önümüzdeki sezon Beyaz Tv de yayinlanacagi dogrumu diye sordum adam direk olarak hayir önümüzdeki sezon Atv de yayinlanacak anlasildi haftaya imzalar atildiktan sonra resmi aciklama yapilacak dedi yani Vadi önümüzdeki sezon Atv de!!!

süper haber yasin kardeşim helal olsun sana helal bende birazdan pana yı aricam o kadar hayranıyız 1 kez bile aramadım arayıp hal hatır sorcam :D

- - - Ekleme - - -

15 i bırak 20 yi geçeceğimizi düşünüyorum bazı bölümlerde

Vadi için küçük , atv için büyük bir haber... Ben bunu dün anlamıştım zaten sitelerinde vadinin resmi vardı..

Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun tabi tnt ve beyaz tv den kat ve kat daha iyidir.. Ama keşkke show a geçseydi :(

"Ben Almanya da yasiyorum ve Kabel Deutschalnd da Beyaz Tv yok eger orda yayinlanirsa izleyemeyiz" dedim adam direk olarak hayir efendim Atv de yayinlanacak dedi.

valla tnt rezalerti ve beyaz tv haberlerinden sonra baya sevindim :D atv nin görüntü kalitesi olağanüstü tabiki show tv olmasını isteriz ama o artık imkansız adamlarda sadece acun var başka bişey yok

valla tnt rezalerti ve beyaz tv haberlerinden sonra baya sevindim :D atv nin görüntü kalitesi olağanüstü tabiki show tv olmasını isteriz ama o artık imkansız adamlarda sadece acun var başka bişey yok

Atv iyidir aga :) eger Bahadir Özdener in söz verdigi gibi olursa yani bomba gibi 35 Bölüm olursa 10 Reytingi rahat geceriz

yasin çocukları niye kandırıyor baksana nasıl sevindirik oldular yazık. :)))))))

Atv iyidir aga :) eger Bahadir Özdener in söz verdigi gibi olursa yani bomba gibi 35 Bölüm olursa 10 Reytingi rahat geceriz

aga ne 10 u 15 i geçecez bak gör mematinin durumu 4-5 bölüm gizemini korursa reyting tavan yapar sonra finale doğru büyükbaşlar birbir giderse hiç düşmez bu sene vadi şov yapacak inşallah

yeni kopnsept istiyoruz yeni konsept gelmezse tv nin bi anlamı kalmaz vadisiz bi perşembe günü olamaz

yasin aga bana özelden aradığın numarayı versene bende arıyacam