Kurtlar Vadisi Pusu ilk rekorunu kırdı

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
609
Yayınlandığı günden beri en çok izlenen dizi ünvanına sahip olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonun ilk rekorunu kırdı.

Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezona bomba gibi geldi. ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşmanın heyecanını yaşayan dizi, 10 yaşına yakışır bir fragman ile izleyiciyle buluştu.

10 yıldır reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu'nun ilk fragmanı da internette en çok izlenen video oldu. 24 saat içinde bir milyon izleyiciye ulaştı.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun ilk fragmanında "Bu Şehir Girdap Gülüm" türküsü eşliğinde Polat Alemdar'ın gözyaşları yürekleri yaktı. İşte yeni sezonda ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak olan efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yepyeni fragmanı...

https://fav10.net/f498/kurtlar-vadisi-pusu-162-bolum-fragmani-154808/

Neden acaba youtubeda bu kadar ilgi görmüyor? Ben youtubea inanırım kendi sitesinde fazladan rakamlar ekleyebilirler. Sonuçta youtubeda 47000 izlenmiş

Neden acaba youtubeda bu kadar ilgi görmüyor? Ben youtubea inanırım kendi sitesinde fazladan rakamlar ekleyebilirler. Sonuçta youtubeda 47000 izlenmiş

kurtlar vadisi olunca hemen atlıyorsun konuya

Anlatmaktan bıktım be revan youtubede en az 10 kişi paylaşıyor ayrı ayrı fragmanı panafilm resmi youtube sitesinden paylaşmıyor kendi siteden paylaşıyor siliyor pana youtubedeki fragmanları

Bencede Youtube'de fazla izlenmesi gerekiyor , diger dizilerin fragmanlari youtube'da fazla izleniyo , Vadi tam tersi.

Bencede Youtube'de fazla izlenmesi gerekiyor , diger dizilerin fragmanlari youtube'da fazla izleniyo , Vadi tam tersi.

Arkadaşım diğer diziler resmi youtube sitesinden yayınlıyor fragmanı pana film öyle yapmıyor kendi playeri ve sitesinde yayınlıyor farkı ne ?

Şimdi şöyle bir şey var. Her dizinin 15 tane fragmanını koyarlar youtubea. Buna karşın Emirin Yolu bile 491390 kez izlendi. Tabii kendi sitesine koymak isteyen koyar. Ama hiç bir site youtube kadar popüler değildir

Şimdi şöyle bir şey var. Her dizinin 15 tane fragmanını koyarlar youtubea. Buna karşın Emirin Yolu bile 491390 kez izlendi. Tabii kendi sitesine koymak isteyen koyar. Ama hiç bir site youtube kadar popüler değildir

Popülerki izleniyor 1 milyondan fazla isteyen istediği yere koyar isteyen istediği yerden izler kapiş 😉

Popülerki izleniyor 1 milyondan fazla isteyen istediği yere koyar isteyen istediği yerden izler kapiş 😉
Keşke reytinglerinde de belli olsa. Ne bahtsız diziymiş. 2 reyting sistemi geldi hala reytingleri sabit. Hiç bir dizide bu kadar bahtsızlık yok

Yine Vadi Ve Revan Kavgası Bitmiyor Bir Türlü .

Keşke reytinglerinde de belli olsa. Ne bahtsız diziymiş. 2 reyting sistemi geldi hala reytingleri sabit. Hiç bir dizide bu kadar bahtsızlık yok

İki reyting sistemi de şikeci çıktı. Herkeste susuyor. Televizyonculuk nerelere gidiyor gerçekten
Revan bi gün vadiyle uğraşmasan kıyamet kopacak demi ?

Revan boşver ya . Zaten bu sene bitiyomuş
Bu sezon bitecek farklı konsptle yeniden başlayacak

Revan başarısını kıskanıyor durmadan nerde vadi atlıyor durmadan