@Polat Şaşmaz'dan bize sıra gelmiyor abi.fragman konusu da önemli siz böyle birbirinize düşerseniz @sürgünüm açar konuyu
@Polat Şaşmaz'dan bize sıra gelmiyor abi.fragman konusu da önemli siz böyle birbirinize düşerseniz @sürgünüm açar konuyu
Survivor konusundakiler rahat durarsa fragman bendeplanlamayla olmuyor uyanık olup gözünü dört açacan
yok hocam sen bu gençlerin hepsinden daha hızlısın@Polat Şaşmaz'dan bize sıra gelmiyor abi.
kesin o açar pusu da bekliyofragman konusu da önemli siz böyle birbirinize düşerseniz @sürgünüm açar konuyu
ooooo sen şimdiden kaybettin elin vadide gözün turabide bu nasıl işSurvivor konusundakiler rahat durarsa fragman bende
Ben bu zaman kadar 2-3 defa açabildim en fazla sayabiliriz.allah bilir aynı anda kaç kişi açacak konuyu ama bir kişiye nasip olacak bir kızı bin kişi ister bir kişi alır misali
yok hocam sen bu gençlerin hepsinden daha hızlısın
turabi çıktı çıkalı vadiyi sonlara ittin gözümüzden kaçmıyor deil@china_shangai abi ben Vadi konularınada yorum yapıyorum
Turabiye laf atmazlar abi zaten dün olağanüstüydü.Laf atmazlar bugünlükooooo sen şimdiden kaybettin elin vadide gözün turabide bu nasıl iş
Beni kendinizle karıştırmayın,konu hazırlıyorum şimdi onu açıcam.kesin o açar pusu da bekliyo
ben ne zaman pc yi açsan hep sen açıyon kardeşBen bu zaman kadar 2-3 defa açabildim en fazla sayabiliriz.
Vadi konularına da yorum yapıyorum ama sizin gibi mesajlar yazamıyorum sadece fikrimi belirtiyorum yeter benceturabi çıktı çıkalı vadiyi sonlara ittin gözümüzden kaçmıyor deil
İlk kez kullandım onu. Doğru oldu mu acaba?vay sen de son zamanların sihirli kelimesi olan ılımlılardan takılıyorsun
uğur dündar
hee benimde işim gücüm yok akşama kadar fragmanı bekleyecem zaten Allah ım yaBeni kendinizle karıştırmayın,konu hazırlıyorum şimdi onu açıcam.
abi 2-3 kez değil çok daha fazla açmıştır eminim benben ne zaman pc yi açsan hep sen açıyon kardeş
Fragmanı çd açacak çünkü adam sabahtandır yazete sitesinde bekliyorhee benimde işim gücüm yok akşama kadar fragmanı bekleyecem zaten Allah ım ya
yetmez ama tamam diyorsun yani biz senin daha aktif olmanı isteriz koskoca polat alemdarın turabi kadar da mı değeri yok senin gözündeVadi konularına da yorum yapıyorum ama sizin gibi mesajlar yazamıyorum sadece fikrimi belirtiyorum yeter bence
canın saolsun takılayım dedimİlk kez kullandım onu. Doğru oldu mu acaba?
Tapatalk
abi ustayla onu aynı cümlede kullanma kendimi camdan atacam bakyetmez ama tamam diyorsun yani biz senin daha aktif olmanı isteriz koskoca polat alemdarın turabi kadar da mı değeri yok senin gözünde
abi ustayla onu aynı cümlede kullanma kendimi camdan atacam bakayakkabısının bağcığının ucu olamaz o şahıs ustanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?