abi zorla getiriyolar bazı yerlere adam iptal edecek karşısında kimse yok sabah erkenden atıp gidiyolar para da almıyolar düşünçok safmışız diyorsun yaniiiiii
abi zorla getiriyolar bazı yerlere adam iptal edecek karşısında kimse yok sabah erkenden atıp gidiyolar para da almıyolar düşünçok safmışız diyorsun yaniiiiii
Biz bıraktık etrafımızda ki Fethullahcılar baskı yapıyor mesela seçimlerden önce falan kapımıza gelip Ak Partiyi karalamaya falan kalktılar hemde en yakın komşumuz ha sonra işte bizde gereken cevabı verdik postaladıkaga çok sahtekar bunlar bırakmamıza rağmen 1 ay daha parayı kesmediler şimdi telefonları arıyorlar.
aga bizde bıraktıkta zırt pırt telefonu arıyorlar ne hakkın rahatsız etmeye senin yaBiz bıraktık etrafımızda ki Fethullahcılar baskı yapıyor mesela seçimlerden önce falan kapımıza gelip Ak Partiyi karalamaya falan kalktılar hemde en yakın komşumuz ha sonra işte bizde gereken cevabı verdik postaladık
bilmez miyim kardeşim sabah sabah bütün binaların merdiven boşluklarına bak saman gazetesi bulursun millet de duacı ev işlerinde cam silen mi ararsın çöpe seren mi ?abi zorla getiriyolar bazı yerlere adam iptal edecek karşısında kimse yok sabah erkenden atıp gidiyolar para da almıyolar düşün
aynen abi lazım oluyor çöp niyetine iyi gidiyo ne olsa para da almıyolarbilmez miyim kardeşim sabah sabah bütün binaların merdiven boşluklarına bak saman gazetesi bulursun millet de duacı ev işlerinde cam silen mi ararsın çöpe seren mi ?
Tam da sezon finali haftasıneyse konudan baya bir sapma olmuş topumuza cezayı basacaklar
allah korusun en fazla mesajları silerlerTam da sezon finali haftası
BAKALIM BU SEZONUN FİNAL BÖLÜMÜNÜN FRAGMANI VE YORUM KISMINI HANGİ CESUR YÜREKLİ VADİCİ ARKADAŞIMIZ AÇACAK MERAK KONUSUyok abi konuyla alakalı konuşuyoruz bişey olmaz
bende uğraşacam bakalımBAKALIM BU SEZONUN FİNAL BÖLÜMÜNÜN FRAGMANI VE YORUM KISMINI HANGİ CESUR YÜREKLİ VADİCİ ARKADAŞIMIZ AÇACAK MERAK KONUSU
Kim açarsa açsın abi önemli değil önemli olan bölümün güzel olması ve Abdülheyin ölmemesiBAKALIM BU SEZONUN FİNAL BÖLÜMÜNÜN FRAGMANI VE YORUM KISMINI HANGİ CESUR YÜREKLİ VADİCİ ARKADAŞIMIZ AÇACAK MERAK KONUSU
ya bırak allah aşkına kim önce açsa ben açacaktım diye serzenişte bulunuyorsunKim açarsa açsın abi önemli değil önemli olan bölümün güzel olması ve Abdülheyin ölmemesi
İnşallah fragman müziği geçen sene ki gibi sadece Zurna olmaz ve bu sene çokça çalan hüküm. İstanbul Mix ya da Cendere olsun gönlümüzü bir kez daha feth ederler Vallaha
O anlık sinir abi olur böyle şeylerya bırak allah aşkına kim önce açsa ben açacaktım diye serzenişte bulunuyorsun
aynen abi hep öyle oya bırak allah aşkına kim önce açsa ben açacaktım diye serzenişte bulunuyorsun
Benim yapımda var ben napimaynen abi hep öyle o
konuyu kaçırsan ne olacak aga önemli olan konunun açılmasıdırBenim yapımda var ben napimKonuyu kim açacaksa açsın ama konuyu kaçırınca da insan haliyle üzülüyor yav
başka ne yapalım aga
Başka bir isteğin. Çay,kahve,limonata,salep ?
Bir kerede ben açayım ya hem iyi hit alırımkonuyu kaçırsan ne olacak aga önemli olan konunun açılmasıdır
başka ne yapalım agaistiyosan yorumları da sana bıraklım konu 5 mesajda kalsın
Limonata olsunBaşka bir isteğin. Çay,kahve,limonata,salep ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?