evet abi xantier antin kuntin kelimeleri sever ben bişey anlamadım söylediği gazeteye hayatımda 1 kez bile okumamışımdırvay sen de son zamanların sihirli kelimesi olan ılımlılardan takılıyorsun
uğur dündar
evet abi xantier antin kuntin kelimeleri sever ben bişey anlamadım söylediği gazeteye hayatımda 1 kez bile okumamışımdırvay sen de son zamanların sihirli kelimesi olan ılımlılardan takılıyorsun
uğur dündar
Yeni Şafak Atv nin sanırımevet abi xantier antin kuntin kelimeleri sever ben bişey anlamadım söylediği gazeteye hayatımda 1 kez bile okumamışımdır
ahmet albayrakın agaYeni Şafak Atv nin sanırım
deil albayraklarınYeni Şafak Atv nin sanırım
ben severim o gazeteyi özellikle de baş yazarı hasan karakaya tam bir efsane yazardırevet abi xantier antin kuntin kelimeleri sever ben bişey anlamadım söylediği gazeteye hayatımda 1 kez bile okumamışımdır
tanımıyorum aga gazete alırsam fanatik fotomaç amk falan spor gazeteleri alırım en fazladeil albayrakların
ben severim o gazeteyi özellikle de baş yazarı hasan karakaya tam bir efsane yazardır
bugün al ve hasan karakayanın yazısını oku ne demek istediğimi anlarsıntanımıyorum aga gazete alırsam fanatik fotomaç amk falan spor gazeteleri alırım en fazla
abi akitte yazmıyor muydu hasan karakayabugün al ve hasan karakayanın yazısını oku ne demek istediğimi anlarsın
evet bende o gazeteden bahsediyorum zatenabi akitte yazmıyor muydu hasan karakaya
yeni şafak sandım ben pardon abievet bende o gazeteden bahsediyorum zaten
yeni akit demi abibugün al ve hasan karakayanın yazısını oku ne demek istediğimi anlarsın
önemli deil kuzum aklıma iplikçi geldi ne efsane roldü beeeeeyeni şafak sandım ben pardon abi
biz aboneyiz agaYeni akit bizde de var babam hergün eve getirir bende okurum gerçekten güzel bir gazete
Biz eskiden Zamana aboneydik de Zaman bozunca aboneliği bitirdik. Ben abone olsam Sabah gazetesine abone olurum. Her şeyi ile 4 4'lükbiz aboneyiz aga
evet aga bizde zamana aboneydik şimdi bıraktıkBiz eskiden Zamana aboneydik de Zaman bozunca aboneliği bitirdik. Ben abone olsam Sabah gazetesine abone olurum. Her şeyi ile 4 4'lük
+1evet aga bizde zamana aboneydik şimdi bıraktık
aga çok sahtekar bunlar bırakmamıza rağmen 1 ay daha parayı kesmediler şimdi telefonları arıyorlar.
çok safmışız diyorsun yaniiiiiiaga çok sahtekar bunlar bırakmamıza rağmen 1 ay daha parayı kesmediler şimdi telefonları arıyorlar.
aynen öyle abiçok safmışız diyorsun yaniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?