Cahit Kayaoğlu facebook sayfasından paylaşmış Oya Doğan söylemiş bunuaga yeni bi haber mi nerden okudun
Son düzenleme:
Cahit Kayaoğlu facebook sayfasından paylaşmış Oya Doğan söylemiş bunuaga yeni bi haber mi nerden okudun
eski olabilir aga bikaç hafta önce de söylemişti ondan dedin gakşba kesin bu haber sezon finalinden sonra pana tarafından resmi açıklama gelirCahit Kayaoğlu facebook sayfasından paylaşmış Oya Doğan söylemiş bunu
aga eski mi bilmiyorum ben yeni gördüm,resmi açıklamayı bekliyoruz ama artık geçtik gibieski olabilir aga bikaç hafta önce de söylemişti ondan dedin gakşba kesin bu haber sezon finalinden sonra pana tarafından resmi açıklama gelir
ne fragmanı aga 😱aga eski mi bilmiyorum ben yeni gördüm,resmi açıklamayı bekliyoruz ama artık geçtik gibi
yeni fragmanı gördün mü aga ?
aga üstte linkini attım bölüm fragmanı değil ya öyle yeni sezon tanıtımı yapmışlar akit paylaşmışne fragmanı aga 😱
bu eski aga yaaga üstte linkini attım bölüm fragmanı değil ya öyle yeni sezon tanıtımı yapmışlar akit paylaşmış
eski mi 😱 Akit yeni paylaşmışbu eski aga yaşimdiden yeni sezon tanıtım fragmanı yapmazlar sezonun açılmasına 2 hafta kala falan çıkar tanıtım daha sezon finali fragmanı çıkmamış
neyin kafasını yaşıyolar anlamadım hit almak için yapılmış bi hareket yıllar öncesinin tanıtım fragmanıydı oeski mi 😱 Akit yeni paylaşmış
aga ben nasıl kaçırdım ona kızdım vadiciye yakışmayan bir hareketneyin kafasını yaşıyolar anlamadım hit almak için yapılmış bi hareket yıllar öncesinin tanıtım fragmanıydı o
olabilir aga hepimiz insanız gözümüzden kaçabiliraga ben nasıl kaçırdım ona kızdım vadiciye yakışmayan bir hareket
Akit pek sağlam bi kaynak olmuyor geneldeeski mi 😱 Akit yeni paylaşmış
Akit süper gazete aga bi Sabah bi Akit onlardan başka gazete okumuyorumAkit pek sağlam bi kaynak olmuyor genelde
Fazla marjinal onlar. Yeni Şafak iyidir.Akit süper gazete aga bi Sabah bi Akit onlardan başka gazete okumuyorum
ben herşeyimizle gurur duyuyorum hatırlıyorum tabi müthiştiStar TV'deki ilk bölüm öncesinde ana haber sunucusunun sezon finalinin özetini sunmasını hatırlıyo musun @takas? Vadi ile ilgili en gurur duyduğum anlardan birisi
KURTLAR VADISI PUSU (OZEL HABER) | STAR | 01:03 | 10,30% | 26,54% |
Süper bi şey ya. Bakarsın Doğan Medya Kanal D'de de aynısını yaparben herşeyimizle gurur duyuyorum hatırlıyorum tabi müthişti
ve o anların reytingi;
KURTLAR VADISI PUSU (OZEL HABER) STAR 01:03 10,30% 26,54%
İnşallah bakalımSüper bi şey ya. Bakarsın Doğan Medya Kanal D'de de aynısını yapar
vay sen de son zamanların sihirli kelimesi olan ılımlılardan takılıyorsunFazla marjinal onlar. Yeni Şafak iyidir.
uğur dündarStar TV'deki ilk bölüm öncesinde ana haber sunucusunun sezon finalinin özetini sunmasını hatırlıyo musun @takas? Vadi ile ilgili en gurur duyduğum anlardan birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?