Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bence ÇD için sen daha öndesindir yani. Sana karşı farklı bi bağı var
taktiğin işe yaradı çd zaten hemen baskı altına alınabilecek bir yapıda ikilemde kalmış normalde düşünmeden seçmesi gerekirdi

İkinizinde benim gönlümde yeriniz var aga ikinizi de ayrı ayrı seviyorum ama yapacağım ben özledim canlı anlatımı
Hem yaz da geldi okul falan da yok
eyvallah aga beni seçeceğini biliyodum

şaka bi yana yap aga sorun değil vadi konularında yap ama bunları başka konuya yazma

Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Bomba Tüyoları ;
-Tapınakçılar Mr Key İle İlgili üst düzey bi toplantı Düzenleyecek.
-Kara Ve Pusat Deşifre Olacak.
-Yüce Majeste ortaya Çıkacak.
-Sezon Finalin'de Polat Alemdar Bu Sezon en Aktif Olacağı Bölüm'le Karşımıza Çıkacak.

Sezon finali efsane olacak

hadi bakalım inşaallah bu sezon milleti uyuttular bu son iki bölüm bizi biraz şaşırtsınlar

Diğerleri umrumda bile olmaz eğer sonuncusu gerçek olursa

off be sezon finalini varya ard arda 3 kez izlicem
son madde olursa coşarız ve sezon biter

@takas kusura bakma aga bugün tapatalk çöktu su an telefonda %2 ilk bir şarj kaldi zor şarj oluyor telefonu kapatmam lazim yarina İnşallah

E4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon finalini merakla bekliyoruz.. Necati Şaşmaz yeni sezonda kendi sesi ile oynamalıdır. Bu akşam ki bölümü tekrar yazete'den takib edeceğim, şimdiden herkese iyi seyirler.

Taptalk 2

ayy şu akif yüzünden çatışma sahnelerinden zevk alamıyorum artık koca koca adamların içinde çocuk gibi birisi adam öldürüyor 😱😱
kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama bildiğin çocuk gibi görünüyor özellikle yüz ifadesi çocuğu görmem bile zevkimi kaçırıyor

ilk kurtlar vadisi nde safiye yi göz altına alan polis , o zamanlar gennçmiş tabi

vadide yönetmen değişikliği kesinleşti, acaba yeni senarist takvyeleride yapılacak mı?

İnşallah yapilir söyle Bahadir Ozdener Raci Şaşmaz Cüneyt Aysan karisimi

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
aga bu aralar onlara ayarım özellikle bahadır ve cüneyt e ya adamlar vadiye rakip dizi yapıyorlar hayret doğrusu