ne diyebilirim ki aga yorumsuz 😀Aga paylaştığım kumarhane sahnesine ne diyorsun
ne diyebilirim ki aga yorumsuz 😀Aga paylaştığım kumarhane sahnesine ne diyorsun
az kaldı ulaşacaz
Kavusacaz demek istedin herhaldeaz kaldı ulaşacaz
evet öyle daha iyi olduKavusacaz demek istedin herhalde)))))
ahhhhhh final gibi bir sezon finaliydi tüm vadi sezon finallerini ele alırsak eğer en iyisi hala bu bence tekrar izlemek bile tüylerimi dken diken yapıyor böyle bir sezon finali türk dizilerinde hiç görmedim desem yeridir benceBir efsane sahne de benden
Kesinlikle,herkes sok olmustu.polat cakir memati derya ve onlarca olu ve ysralilar harikaydi😉)))ahhhhhh final gibi bir sezon finaliydi tüm vadi sezon finallerini ele alırsak eğer en iyisi hala bu bence tekrar izlemek bile tüylerimi dken diken yapıyor böyle bir sezon finali türk dizilerinde hiç görmedim desem yeridir bence
abiciğim ayy malesef pusu döneminde yaratıcı sezon finali çok az çünkü her sezon finali polat ölücekmi diye bitiyor ölmüceğini bildiğimiz için heyecanlı olmuyorKesinlikle,herkes sok olmustu.polat cakir memati derya ve onlarca olu ve ysralilar harikaydi😉)))
cok guzel bir calisma olmus emegine saglik.kurtlar vadisi bambaska bir diziydi onun adi konamazabiciğim ayy malesef pusu döneminde yaratıcı sezon finali çok az çünkü her sezon finali polat ölücekmi diye bitiyor ölmüceğini bildiğimiz için heyecanlı olmuyor
8 sezon finli gördük pusuda
1.sezon finalinde ofise bomba koydular polat ölücekmi diye bitti
2.sezonda iskender polatın evine ateş attı polat ölücekmi diye bitti
3.sezonda başbakanı kurtarırken polatı vurdular polat ölücekmi diye bitti
7.sezonda akif polatı boğarken polat öldümü diye bitti
8 sezondan tam 4 koca sezonu polat ölücekmi diye bitirdiler
yaratıcı sezon finalleri göremedik
ama eski vadide
1.sezon kumarhane baskını herşeyiyle final gibi sezon finaliydi
2.sezon aslen beyin ölmesi polatın karahanlının karşısında 3 defa hapşurmasıyla bitmesi
3.sezonda polatı tapınıcaklar tabuta koydular
4.sezonda zaten mahkeme sahnesi anlatmama gerek yok harika ötesiydi
yanı 4 sezon finalide okadar yaratıcı harika senaryolar eşliğinde bitiyordu🙂🙂🙂
yanı abiciğim pusuda her sezon finalinde ya polat ölücekmi diye bitiyor yada memati abdülhey iskender gibi karakterler ölüyor yanı tamamen ölüme dayalı sezon finalleri izliyoruzcok guzel bir calisma olmus emegine saglik.kurtlar vadisi bambaska bir diziydi onun adi konamaz))
Vadinin en guzel ve gizemli yani daha ilk bolumlerde gosterdikleri olaylarin karsimiza 50 yada sonlara dogru vukuu bulmasaydiyanı abiciğim pusuda her sezon finalinde ya polat ölücekmi diye bitiyor yada memati abdülhey iskender gibi karakterler ölüyor yanı tamamen ölüme dayalı sezon finalleri izliyoruz
ama eski vadide sezon finalleri çok yaratıcı ama o yaratıcılığı başka bir dizide artık görmek çok güçç gerçektendeee 🙂🙂🙂
polatın karahanlının karşısında hapsırma sahnesindekı oo izleyiciye verilen heyecan gizem merak çok bambambaşka şeylerdi 🙂🙂🙂
çokk haklısınnn şuu sahnede çok yaratıcı yanı günümüzde böyle bir sahne çok olay olurdu kurgusu müziği oyunculuk hepsi harikaVadinin en guzel ve gizemli yani daha ilk bolumlerde gosterdikleri olaylarin karsimiza 50 yada sonlara dogru vukuu bulmasaydi))) mesela hapsirma olayi ilk bolumlerde cikmisti karsimiza ama 50 .bolumde ne oldugunu anladik.digeri ise ali candanin aslanbey tarafindan atla kacirilma sahnesini ilk bolumlerde sikca seyrettik .oda sonlara dogru anlamini buldu.megersem aliyi aslan kacirirken kilicin yuzundeki kesigin sorumlusuymus.yani tumevarim teorisiyle olaylari islediler her olay replikler karsimiza 20 yada30 bolum sonra anlam kazandi,buda vadinin essiz bir dizi oldugunun acik ifadesiydi)))
abi fazla bi beklentim yok çünkü nezaman büyük beklentilerin içine girdiysek hep hüsran yaşadık yarın bizi aksiyon yönünden doyucaz belki ama bana göre senaryo yine havada kalıcak o yüzden abi bişey beklemiyorumki hevesim kursağımda kalmasın.@34rcp44 yarınki bölümden beklentilerin ne
Vay cakma ertugrul hosgeldinBakalım yarın nasıl bir bölüm olacak
Hoşbulduk abiVay cakma ertugrul hosgeldin))))))
Cok mersk ediyorum avstarin.ne zaman hırboya donecek😉)))))Hoşbulduk abi
BilmemCok mersk ediyorum avstarin.ne zaman hırboya donecek😉)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?