Maskeli Fedai
Favori Üye
Abi her ne kadar hani bazen bir ürün aldığında hediye başka bir ürün verirler ya seninki de o hesap
takasın beni bu foruma getirmesiyle alakalı olarak mı yazdın şimdi bu yazıyı söyle bakayımAbi her ne kadar hani bazen bir ürün aldığında hediye başka bir ürün verirler ya seninki de o hesap
Evettakasın beni bu foruma getirmesiyle alakalı olarak mı yazdın şimdi bu yazıyı söyle bakayım)))))
Al işte abi yaptığını beğendin mi@Maskeli Fedai sana bundan sonra ıskarta dicem
dizi senaryosu dizinin gidişi bence iyi lakin reytingler bizim için yetersiz tabi yine de hiç azımsanmayacak oranlar alıyorArada bir yokluyorum yorumlarinizi son zamanlarda senaryo üzerinde tartisiyorsunuz iyi degil diye lakin dizinin reytingleri buna ragmen iyi gidiyor ki Necati Sasmaz'in kaza sebebiyle ara vermesine ragmen.
Gecen hafta haftaliklarda ücüncü olmus KVP. Ki acilacak diyorsunuz daha.dizi senaryosu dizinin gidişi bence iyi lakin reytingler bizim için yetersiz tabi yine de hiç azımsanmayacak oranlar alıyor
inş öyle olacak biz vadinin içine iyice gömüldüğümüz için dışarıdan yapılan yorumlar bazen bizim yorumlarımızdan daha sağlıklı olabilir sende böyle diyorsan inş yükselecezGecen hafta haftaliklarda ücüncü olmus KVP. Ki acilacak diyorsunuz daha.
Necati Sasmaz döneli kac bölüm oldu tam olarak?inş öyle olacak biz vadinin içine iyice gömüldüğümüz için dışarıdan yapılan yorumlar bazen bizim yorumlarımızdan daha sağlıklı olabilir sende böyle diyorsan inş yükselecez
tam olarak aslında dönmedi daha;kısmen sahaya inmesi ise 2 bölüm önceNecati Sasmaz döneli kac bölüm oldu tam olarak?
Bu sezonun tanitimi ciktiginda Polat sahaya iniyor, hareket gelecek diyorduk. Gecen sezon malum baya oturarak gecirmisti. Hayirlisi olsun bakalim.tam olarak aslında dönmedi daha;kısmen sahaya inmesi ise 2 bölüm önce
aynen; sen bu sezonu takip ediyor musunBu sezonun tanitimi ciktiginda Polat sahaya iniyor, hareket gelecek diyorduk. Gecen sezon malum baya oturarak gecirmisti. Hayirlisi olsun bakalim.
Gecen sezonda arada bir izliyordum, bu sezon pek vakit yok. Zaten izledigim diziler bitsin hic bir diziyi izlemeyecegim artik.aynen; sen bu sezonu takip ediyor musun
yine de fırsat bulursan vadiye bak bölüüm yorumlarında seninde yorumlarını görmek isteriz 🙂Gecen sezonda arada bir izliyordum, bu sezon pek vakit yok. Zaten izledigim diziler bitsin hic bir diziyi izlemeyecegim artik.
Fragmanda var miydi ?Tilki'nin olduğu orman ateşe veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?