- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
o kimmmAz önce stv de Nasit özcanın oynadığı diziyi gördüm
o kimmmAz önce stv de Nasit özcanın oynadığı diziyi gördüm
O kanal hala sizde var mı biz engelledik o pis kanalıAz önce stv de Nasit özcanın oynadığı diziyi gördüm
Şeytan varyao kimmm))))
Estağfurullah.. yazdigin her mesajla basta bana olmak üzere hepimize birseyler katiyorsun.. "ögretici" yorumlar varsa bu kesinlikle sana ait.. o yüzden yorumunu "güzel" kelimesinden sonra noktaliyorum..sen daha iyilerini hakediyorsunyorumlarını okumak kendi adıma hem güzel hemde öğretici
şeytan kimmmm???????O kanal hala sizde var mı biz engelledik o pis kanalı
Şeytan varya
şeytan kimmmm???????
Aga sana birşey söyliyim mi şu forumda en kaliteli mesaj yazan kişi sensinEstağfurullah.. yazdigin her mesajla basta bana olmak üzere hepimize birseyler katiyorsun.. "ögretici" yorumlar varsa bu kesinlikle sana ait.. o yüzden yorumunu "güzel" kelimesinden sonra noktaliyorum..düsüncelerin icin de tekrardan tesekkür ederim..
ulan ne adamsın sen bıldırcın
Bizim Brandon
Aga sana birşey söyliyim mi şu forumda en kaliteli mesaj yazan kişi sensin
allaha şükür bende çalışıyorumiyidir abi çalışıyorum sen 🙂
olsun kadir benim ramazan gecelerinin eşsiz dosduyduAbi daha dün burdaydı@china_shangai
eyvallah abi sen beni bir görsen pozitiflikle hiç alakam olmayan bir tipim aslındaallaha şükür bende çalışıyorum))) özledim senin pozitif mesajlarını))))
okey oynamayı bilir misin maskeli
tamam tamam kızma ıskartadan yalancı okeyliğe terfi ettirdim seniBir hançer daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?