Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

dediğin gibi aga bende bu akşam biraz izleme fırsatı buldum senaryo gerçekten çok iyi bide bilmem sadece benmi benzetiyorum özcan denizin yüz şekli giyimi olsun ustaya çok benziyo.

dediğin gibi aga bende bu akşam biraz izleme fırsatı buldum senaryo gerçekten çok iyi bide bilmem sadece benmi benzetiyorum özcan denizin yüz şekli giyimi olsun ustaya çok benziyo.
yav neresi benziyor aga alakası yok
ama ben özcan deniz i severim

ne geliştirmesi koçum sallama abartı saçma mesajlar yazma geliştirmiş olursun
Sende haklisin abi
Ama benim bu cümle kurma yeteneğin sifirdir ben çözdum benim halkla iliskim yok maalesef. Konuşmaya gelince de boyleyim düzgün konuşamam bir ara bag kopegiylr ugrasmistim. Bagliydi bende onu kiskirttim zinciri kopartti üstüme zipladi cikti bayildim falan ondan sonra oldu herşey
Kekeleme falan konusamama cumle kuramama Allah yardimcim olsun.

amin aga amin

Evet bende çok benzetim.. daha önce dizilerde oynadı mı bilmiyorum ama bir şarkıcı olmasına rağmen oyunculuğu çok iyi.. çok doğal ve ciddi. Bir Begüm Kütük'e bakıyorum birde Gaye Gürsel'e.. Vadi ilk kez oyuncu seçiminde hata yaptı.. Begüm Kütük ve Necati Şaşmaz'ın abi kardeş ilişkisi seyirciye çok sıcak geliyordu.. Gaye Gürsel çok ahlakasız duruyor malesef. Ama bir yandan da iyi oldu gelmemesi.. şuan Safiye karakterine yazılan senaryo çok kötü.. Begüm Kütük'e yakismazdı.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
hahaha çok haklısın herzamank gibi abiciğim

ayoll oo cahit dediğiniz adamın akiften ne farkı var geçen yıla kadar vadide oynadığının farkında bile değildik bu adam vadiye 4.sezonda katılıyor star döneminde ve orada figurandan farkı yok
5.6. sezonlar atv tnt sezonları yine aynı şekilde çok önemsiz karakterlerde karşımıza çıkmaya devam ediyor 7.sezonda tekrar atv de 10.yılımızda yani kgt denen çocuklara rezil olmaya devam etmişti 4 sezon vadide olupta polatın yanında bukadar hiçbirşey yapamayan birisiydi

ve geçen yıl 8.sezonda bu adamı birden bile karşımıza polat diye çıakrdılar akifle bunu ayy birde cahiti süsleyip püslemişler barbie bebek gibi polatın tüm havasını yerle bir ettiler

ve b sezonda devam ediyor
4 yıl vadide olupta hiççç dikkat çekmeyen bir adamı alıpt birden bire karşımıza memati diye çıkaranalr utansınlar bu dizi geçen yıl düşmeye baslamıstı bu yılda dip yaptı işte
son 2 sezondur vadinin oyuncu kalitesi yok düşman karakterler ve polatın adamları iki taraftada ciddi şkilde kalite azalması var ben bu konu hakkında bir çalışma yapıyorum
vadinin eski vaiden başlayıp pusuya kadar gelicem her sezonun oyuncu kalitesini gözler önüne sericem gerek polatın adamlarını gerek düşmanlarını sezon sezon gidicem ve son 2 yıldakı rezilliği göz önüne dökücem abiciğim yakında bir konu altında bu durumu özetleyen bir çalışma sunucam 🙂🙂🙂

@Çiğdem- ablacım klavyene ,yüreğine sağlık .
ben bu forumda bu iki arkadaşı dile getirmekten dilimde ne tüy kaldı nede derman
"yeter artik anlayın beni,bin kere anlattım ve anlatmaktan yoruldum" diye haykırasım var
kurtlar vadisi pusunun gerileme dönemi mematinin öldüğü sezon finaliyle vukuu bulmuştur.hem senaryo hemde oyuncu kalitesi açısından.sadece adil bey sencer bey mete aymar harici vadiye doğru dürüst kaliteli oyuncu ne yazık ki girmemiştir.heleki 2 senedir hem senaryo hemde kaliteli oyuncu profili yerlerdedir
)) son iki seneye bir bakın allah aşkına bizlere neyi ve kimleri empoze ettiklerini.vadiyi hiç seyretmemiş biri son 2 sezon seyretmeye başlamış olsa , cahitle akifin başrollerde oynadığını çok rahatlıkla dile getirecektir.birde bununla kalmayıp elindeki birçok değeri kaybediyorsun kara, ömer baba, abdülhey gibi.......
daha evvelden de söyledim biz vadiyi polatla çakırla laz ziyayla karahanlıyla kılıçla tataroğluyla yalçın bulutla mematiyle abdülle .daha saymadığım nice usta oyuncularla sevdik , benimsedik ve zirveye çıkardık.biz bu usta oyuncuların diyaloglarıyla mimikleriyle gösterdikleri muhteşem performanslarıyla büyüdük ve bugünlere geldik.ama ne yazık ki bugün gelinen nokta benim açımdan tam bir hayal kırıklığı .attan inip eşşeğe binmek gibi bir şey yada daha güncel bir örnek vereyim ithal bir araban inip tofaşa binmek gibi bişey
))))))
ablacım o çalışmanı büyük merak ve heyecanla bekliyorum

cahit 4 koca sezon oynayıp hiçbirşey yapamayan biriisiydi kazım gibi karakterler bile ön pilana çıkmıstı cahit figurundan farksızdı geçen yıl birden bire karşımıza poalt diye cahiti sürdüler 4 sezondur hiçbirşey yapamayan bir adamı 🙂🙂🙂
10.sezon bana göre en iyi sezondu ama geçen yıl vadi düşmeye basladı bu yılda önlem alınmayınca dibi gördük abiciğim 🙂🙂🙂
kurtlar vadisi düşman karakterleriyle sevilen ön pilana olan bir dizidir 2 sezondur bu özelliğimizi kaybettik

2 sezondur baltazarın pitbulun düşman karakter olduğu ve cahitle akifin ön pilanda olduğu sezon izliyoruz hahahah bir polatın tarafına bakın birde düşmanlara bakın senaryoyla alakası yok 2 sezondur vadinin oyuncu akdrosu yok hem polatın adamları çokkk yetersiz hemde dülmanlar çok yetersiz bunu anlatan bir konu açıcam zaten yakında 🙂🙂🙂

yine yazılanları görünce hopladım yerimden yok dibi gördük falan ne oluyoruz yav ; pusunun 4. 5. 6. sezonları daha mı farklıydı abartmakta üstünüze yok tabi herkesin fikrine saygılıyım yalnız iki vadici arasında
bu kadar fark olmaması lazım benim bu kadar beğendiğim bir sezonu bir başka vadicinin bu kadar eleştirmesi normal bir durum değil

kimsenin vadiye senaryoya yada necati şaşmaza birşey dediği yok
@china_shangai ve ben oyuncu kalitesinden bahsediyoruz başka birşeyden bahseden olmadı ben sütüne basarak senaryoda birşey yok dedim hatta evet bundan öncede kötü sezonalr gördük ama oyuncu kadroları iyi olduğu için sıkılmadan izliyorduk en azından eleştiri yapmıyorduk ama son 2 sezondur oyuncu kalitesi kötüm durumda koskoca vadiyi cahitle akif götürüyor ve düşmanlarıda baltazarla pitbullhemde 2 sezondur böyle ve bu 4 vatandaşta her bölüm polattan fazla görünüyor 2 sezondur hemde evet kötü sezonalr bundan önce izledik ama oyuncu kalitesi bize ekyif veriyordu yalnız 2 sezondur senaryo iyide olsa oyuncu kalitesi yüzünden keyif alamıyoruz polatın tarafındanda işe yarayan adam yok düşmanlardanda yok koca 2 sezondur akif cahit baltazar pitbull izliyoruz zaten detaylı bir çalışma yapıyorum @china_shangai abiciğime söylediğim gibi bu oyuncu kaliteleriyle alakalı detaylı bir çalışmam olucak orda anlatmak istediğimi daha iyi anlatıcam 🙂🙂🙂

paramparça dizisinin karşısında ezilen karadayıdan savcı turgut hamlesi geldi .yani ölüyü diriltiyorlar
)))) helal olsun ay yapıma baktılar aradaki reyting makası açılıyor hemen bir on numara hamle
adamlar arayış içinde ekrana izleyici çekme derdindeler
sorunu görüp kendilerine göre çözüm buluyorlar. vadi olarak bizede sundukları adamlar bak cahit akif. bizi bunlara mahkum ettiler .yazıklar olsun .........

Karadayı çoktan bitmiş bi dizi kim gelirse gelsin o berbat senaryoyla fark yerler

@Maskeli Fedai bu konuda Karadayı maradayi konuşmuyoruz hatitlatayim!
Burası kurtlar vadisi konusu
Yarın costuracaz yine

Şu Paris olayı tam bizim eski senaristler için malzeme.. bu adamların kaleminden ve Necati Şaşmaz'ın muhteşem oyunculuğu ile şu olayın perde arkasını ve olaya yorumlarını izlemek vardı..

Tapatalk 2

Karadayı çoktan bitmiş bi dizi kim gelirse gelsin o berbat senaryoyla fark yerler

@Maskeli Fedai bu konuda Karadayı maradayi konuşmuyoruz hatitlatayim!
Burası kurtlar vadisi konusu
Yarın costuracaz yine
aga yarın sezonun en yüksek reytingleri gelir mi artık ne diyorsun 🙂

abi dediklerinin altına imzamı atıp çekiliyorum

abi dediklerinin altına imzamı atıp çekiliyorum
aga artık alıştım takas hariç bütün vadiciler bir oldunuz artık birbirlerinizin yazdıklarınıza katılıp kalıyonuz sırayla herkes eleştirilerini sayıyor önceden böyle değildi ne oldu çözemedim 😀