Polat Şaşmaz
Favori Üye
En basindan beri seyretmeseydim işte o tam cinnetliktihey Allah ım yabilinçsiz vadici olacağına hiç izlemeseydin daha iyiydi be aga
En basindan beri seyretmeseydim işte o tam cinnetliktihey Allah ım yabilinçsiz vadici olacağına hiç izlemeseydin daha iyiydi be aga
Öldürmesem bile aklima her geldiğinde ne günlerdi be diyip aglarim@Polat Şaşmaz senden önce ben cinnet geçirecrm olm yeter artık öldürürmüs şöyle saçma şeyler yazma
Eski bölümler olsaydi en basindan beri izlenmesi 100 milyonu bulurdu adim kadar eminimbu hafta çok sağlam bi bölüm bekliyorum
bu arada fragman 1.100.000 i geçti youtube resmi kanalı en başından beri olsaydı şuan her bölüm 5 milyondu en az
Geçmiş olsunhttp://www.yazete.com/video-kategori-detay/kurtlar-vadisi-pusu-8/
yazete tamamen kurtlar vadisi sitesi oldu
ne geçmiş olsunu daha iyi oldu işte bizi vadi ilgilendiriyor yazetedeGeçmiş olsun
Günde yarim saat elbet vakit kaliyor 24 saat Vadiyle ilgilenmiyoz ya günde en az 3 saatimi Vadiye ayiririm. Persembeleri 7 saat gidiyor VadiyeVadiden zaman kalıyorsa kılıyorsundur
Yilbasindan 1-2 gün sonra geçilmişti onu demek istedim.ne geçmiş olsunu daha iyi oldu işte bizi vadi ilgilendiriyor yazetede
Oja Sadullah Şentürk mu yonetmeniymis o dizinin bende diyorum bu dizi nasil böyle iyi gidiyor meğer Sadullah reis varmis ordaBizim ev son birkaç haftadır Kaderimin Yazıldığı Gün dizisini takib ediyor.. açık konuşmak gerekirse, TV'de dolaşan bir çok çöp diziye göre çok iyi senarayoya ait. Yönetmen Sadullah Şentürk'e söylenecek birşey yok zaten. Özcan Deniz'in oyunculuğunu ilk kez izlemiş oldum.. karakterini çok doğal canlandırıyor.. iyi bir dizi olmuş.. tüm ekibe tebrikler. (Yiğiti öldür hakkını yeme)
Tapatalk 2
türkçen iyi değilse nerde konuşacağını nerde susacağını ne konuşacağını bileceksin agaaa anlatabildim miYilbasindan 1-2 gün sonra geçilmişti onu demek istedim.
Turkcem kittir yanlis anladiysam ozur dilerim. Ulan tek bildiğimiz dil var o da Türkçe onda da kelime dagarcigim geniş değil nasil gelistiririm aga bu dagarcigi ?
sadullah şentürk müthiş bi yönetmen aga müthişBizim ev son birkaç haftadır Kaderimin Yazıldığı Gün dizisini takib ediyor.. açık konuşmak gerekirse, TV'de dolaşan bir çok çöp diziye göre çok iyi senarayoya ait. Yönetmen Sadullah Şentürk'e söylenecek birşey yok zaten. Özcan Deniz'in oyunculuğunu ilk kez izlemiş oldum.. karakterini çok doğal canlandırıyor.. iyi bir dizi olmuş.. tüm ekibe tebrikler. (Yiğiti öldür hakkını yeme)
Tapatalk 2
Yav ben sana ne diyom sen ne diyosun nasil geliştirecem ben bunu sen nasil gelistirdin ?türkçen iyi değilse nerde konuşacağını nerde susacağını ne konuşacağını bileceksin agaaa anlatabildim mi
sadullah şentürk müthiş bi yönetmen aga müthiş
tabi ben bu tarz kadın dizilerini izleyemiyorum imkanı yok ama güzel olabilir tabi
ne geliştirmesi koçum sallama abartı saçma mesajlar yazma geliştirmiş olursunYav ben sana ne diyom sen ne diyosun nasil geliştirecem ben bunu sen nasil gelistirdin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?