Polat Şaşmaz
Favori Üye
aga merak ettim , senin memleket neresi? bizde öyle birşey yok, sadece defin edilen günün ertesinde ziyaret yapılırAnnemler her gün mezarlığa giderler anneannemi ziyarete bizim oranın adeti galiba siz de gidiyonuz mu aga her gün aga @takas ?
Erzurumaga merak ettim , senin memleket neresi? bizde öyle birşey yok, sadece defin edilen günün ertesinde ziyaret yapılır
vay adaş olduğumuzu bilmiyordum, sevindim bu duruma 😀 memleket afyon 🙂
Foruma ilk üye olduğunda söylemiştimvay adaş olduğumuzu bilmiyordum, sevindim bu duruma 😀 memleket afyon 🙂
yav bu cendere manyak birşey beni benden alıyor yav
valla aklımda değil kardeş, demek unutmuşum ya, manisa da yakın doğru 3.5-4 saatte ordayız 😀Foruma ilk üye olduğunda söylemiştimBu arada ben Erzurumluyum ama şu an Manisadayım yani 17 senedir Manisadayım Afyon bize uzak değil yani yakın sayılır
tmam kardeş senide kayıt ettim 🙂Ben Dİyarbakırlıyım
her gün mezarlığa gitme diye bişey olmaz aga bazen aşırı saçmalıyosun haberin olsunAnnemler her gün mezarlığa giderler anneannemi ziyarete bizim oranın adeti galiba siz de gidiyonuz mu aga her gün aga @takas ?
Aynen yanlış anlıyor çoğunuher gün mezarlığa gitme diye bişey olmaz aga bazen aşırı saçmalıyosun haberin olsun
Yok aga ya saçmalama değil annemler öyle yapıyor bizim oranın adeti öyleymiş. Vallaha da Billaha da yaher gün mezarlığa gitme diye bişey olmaz aga bazen aşırı saçmalıyosun haberin olsun
🙂 aga naptın yaher gün mezarlığa gitme diye bişey olmaz aga bazen aşırı saçmalıyosun haberin olsun
lan yürü git her gün olmaz bayramda falan arada sırada anca gidilir bide kadir kardeşimin dediği gibi 2.günYok aga ya saçmalama değil annemler öyle yapıyor bizim oranın adeti öyleymiş. Vallaha da Billaha da ya
aga mesela belli bir süre içerisinde mi yoksa diğer türlü sü çok zor zatenYok aga ya saçmalama değil annemler öyle yapıyor bizim oranın adeti öyleymiş. Vallaha da Billaha da ya
naptım🙂 aga naptın ya
zaten inanmıyorum da kimden duyuyorsa yanlış duyuyorAynen yanlış anlıyor çoğunu
aga senin dediğin gibi aynı bizdede olan bulan yürü git her gün olmaz bayramda falan arada sırada anca gidilir bide kadir kardeşimin dediği gibi 2.gün
konuya direk bir giriş yaptın 🙂naptım
zaten inanmıyorum da kimden duyuyorsa yanlış duyuyor
ben direk lafı söylerim agaaga senin dediğin gibi aynı bizdede olan bu
konuya direk bir giriş yaptın 🙂
Gidebildikleri zaman gidiyorlar. Bende gidiyorum aradaaga mesela belli bir süre içerisinde mi yoksa diğer türlü sü çok zor zaten
Yalan söylüyorsam öleyim bugün daha ne diyeyim yalan yürü git her gün olmaz bayramda falan arada sırada anca gidilir bide kadir kardeşimin dediği gibi 2.gün
tamam hacı normal standarda yaklaştın sendeGidebildikleri zaman gidiyorlar. Bende gidiyorum arada
Yalan söylüyorsam Allah Kuran çarpsın beni öleyim bugün daha ne diyeyim ya
bak her gün diyodun şimdi gidebildikleri zaman gidiyolar diyon agaGidebildikleri zaman gidiyorlar. Bende gidiyorum arada
Yalan söylüyorsam Allah Kuran çarpsın beni öleyim bugün daha ne diyeyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?