Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Şu fehminin konsey kurmasınıda çok uzattılar kaç hafta oldu kurmadilar onu geçtim hep aynı yerde ya kurun ya iptal edin vadinin böyle gereksiz sahnelere ihtiyacı yok. Ayrıca özette ne yasin ne raskoln var tutturmuşlar bir akif cahit masalını gidiyorlar böyle giderse sonu hiç hayırlı olmayacak

klavyene sağlık kardeşim
)))) ben baştan beridir aynı şeyleri ikrar etmekten banada size de daral getirdim
2 senedir akifle cahit aşkı nedir anlamış deilim 12 yıllık dizinin resmen içine ediyorlar
((( bazı arkadaşlar beyaz tv deki eski bölümleri izliyorlar şimdi onlara soruyorum ; o muhteşem dediğiniz bölümlerde ne akif nede cahit vardı.pardon cahit var ama 5, adam konumundaydı.2 senedir bu çapsız rol yapma kabızlarının üstüne oturttular diziyi.gelinen nokta çok açık hüsranları oynuyor koca çınar.tabi anlayana

Süper bölüm olacak gibi su konseyin kurulması sart sezon bitecek hala kurulamadi

Arkadaşlar iki haftadır karadayı izliyorum acaip dehşet.Sonunda Mahir adam öldürdü

Özet orta bölümü bekliyoruz

Ah be Kaçak bitiyor haftaya
Ben buna da dayanamam be Vadiden sonra en sevdiğim diziydi
abartma aga ya normal bi dizi işte neye dayanamıyon

1 aydır izlemiyorum biterse bitsin umrumda bile değil

vadi dışında dizi izlemiyorum pek izlesemde her hafta takip etmiyorum

abartma aga ya normal bi dizi işte neye dayanamıyon

1 aydır izlemiyorum biterse bitsin umrumda bile değil

vadi dışında dizi izlemiyorum pek izlesemde her hafta takip etmiyorum
Nedendir bilmiyorum ben böyle sürekli izlediğim dizilerin bitmesine dayanamiyorum Allah korusun Vadi biterse ne yaparim bilmiyorum cinnet geçirip kendimi öldürürdüm herhalde

Nedendir bilmiyorum ben böyle sürekli izlediğim dizilerin bitmesine dayanamiyorum Allah korusun Vadi biterse ne yaparim bilmiyorum cinnet geçirip kendimi öldürürdüm herhalde
hey Allah ım ya
bilinçsiz vadici olacağına hiç izlemeseydin daha iyiydi be aga